ساخت مستند برنج و ترنج در آمل

«برنج و ترنج» مستند داستانی است به کارگردانی اشکان دهقان و تهیه کنندگی حسین پرتوی که باهدف اطلاعاتی و آموزشی و موضوع اجتماعی در یک برنامه 24 دقیقه‌ای از سیمای شبکه طبرستان تولید و پخش می‌شود.
کد خبر: ۴۱۶۷۱۴

به گزارش روابط عمومی شبکه طبرستان، مستند برنج و ترنج  تلاشهای روستاییان مازندرانی را به نمایش می گذارد که با امید سرشار از زندگی، از انجام هیچ کار دشواری دریغ نمی کتند. دوربین این مستند در واقع زندگی یک خانواده روستایی در شهرستان آمل را به تصویرمی کشد که برای تأمین هزینه های ازدواج دخترشان تلاش بی‌وقفه ای دارند.

 اشکان دهقان خود دراین مستند قلم فرسایی می‌کند، علی اصغر طهماسبی تصویربردارپرتابل و نورپرداز این مستنداست. مصطفی مقدس صدابردار، علی دنیوی ساروی تدوینگر وشیرین نادری طراح صحنه ولباس، مهدیس قهقایی منشی صحنه و نیز قدیر مرادی، شرف امیری، امیرحسین هاشمی، مریم ابوالقاسمی به عنوان بازیگران دراین برنامه ایفای نقش می کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها