در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، در بیانیه سازمان حوادث غیرمترقبه و امور اضطراری برزیل آمده است که در پی وقوع سیلاب و ادامه بارشها در نواحی مختلف این کشور، شمار تلفات به 700 تن افزایش یافته و احتمال بالا رفتن قربانیان هم وجود دارد.
بر اساس این گزارش مشخص شد که در پی این بارشها و رانش زمین 10 بزرگراه اصلی تنها در «ریو دو ژانیرو» به زیر آب رفته و مسدود شده است، به طوری که عبور و مرور با مشکل مواجه شده است.
همچنین دولت «دیلما روسف» برای کمک به سیلزدگان، نجات سکنه این مناطق، جستجو برای یافتن مفقودان و جابجایی قربانیان از ارتش این کشور درخواست کرده تا 12 بالگرد و نزدیک به 800 نیروی ویژه و آموزش دیده را به مناطق بحران اعزام کند.
با این حال، وضعیت جوی نامساعد و کمبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز باعث کند شدن عملیات امدادرسانی شده است.
بر اساس گزارشهای ارسالی از سوی شهرداری مناطق سیلزده، تاکنون بیش از یک میلیارد و 200 میلیون دلار به دلیل وقوع این سیلاب به تاسیسات زیر بنایی خسارت وارد آمده است. همچنین نزدیک به 800 منطقه و ناحیه هم در معرض آبگرفتگی قرار دارند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: