فرشاد صالحی در گفتگو با با روابط عمومی معاونت امور استانهای صداوسیما گفت: فیلم تلویزیونی آواز باران روایتگر انسان های روستایی بختیاری نشین است که در برابر مشکلات کم آبی به عکس العمل های متفاوت دست می زنند.
وی افزود: نعمت ، شخصیت اول فیلم پس از اخراج از کارخانه آب معدنی، تصمیم می گیرد به شهر مهاجرت کند اما با اتفاقاتی گوناگونی درگیر می شود.
صالحی با بیان اینکه این تله فیلم با رویکرد آموزشی تولید شده ابراز داشت: در بخش هایی از تله فیلم آواز باران علاوه بر بیان مشکلات کشاورزان استان به فواید استفاده از سیستم آب رسانی تحت فشار اشاره می شود که کشاورزان را برای اصلاح الگوی مصرف تشویق می کند.
وی با بیان اینکه تله فیلم آواز باران دو ماه پیش تولید داشته گفت: پس از انتخاب لوکیشن ها تصویربرداری تله فیلم 35 روز و مراحل تدوین، صداگذاری و موسیقی نیز دو ماه طول کشیده است.
صالحی ادامه داد: شهرکرد، شلمزار و 6 روستای استان چهارمحال بختیاری از لوکیشن های اصلی این تله فیلم می باشند.
وی به استفاده از هنرمندان استانی در تولید آثار نمایشی در سال های اخیر اشاره کرد و بیان داشت: در تله فیلم آواز باران 50 بازیگر حضور دارند که 48 نفر از بازیگران مطرح استان چهارمحال بختیاری ایفای نقش می کنند.
صالحی خاطر نشان کرد: بازیگران به زبان بختیاری ایفای نقش می کنند که با استفاده از کارشناسان سعی شده نحوه بیان کلمات روان شود تا قابل فهم برای عموم فارسی زبانان باشد.
تله فیلم آواز باران از یکی از شبکه های سراسری پخش خواهد شد.
برخی از عوامل تولید تله فیلم آواز باران عبارتند از:
مدیر تولید: سعید جوانبخت، گریم: حسین اردستانی، نویسندگان: فرشاد صالحی، احمد رضا رافعی، تصویربردار: محمد قلی پور، صدابردار: سعید بهرامی، تدوین: جمال اسکویی، آهنگساز: شروین عباسی، بازیگران: اصغر همت، مهدی صباغی، احمد رضا رافعی، محمد طاهریان، جواد هیاریان، شهرام ابراهیمی، شعله آروین، مژگان امیدی.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم