هنگام ورود به استودیوی خبر، روی در جمله ای جلب توجه می کند: «رعایت سکوت یعنی احترام به حق همکاران رژی».
اما با ورود به این اتاق که وسایل و دستگاه های الکترونیکی آن در محاصره بیش از 15 نفر از همکاران پخش است ، مشخص می شود که «سکوت» کالای نایابی در این محل است.
همراه کلمات تخصصی همچون: پلی بک ، شات و اصلاحات فنی دیگر، صدای مکالمات تلفنی با خبرنگاران شبکه خبر در بم و سایر نقاط، حتی برای یک لحظه متوقف نمی شود.
سردبیر ارشد با لهجه ای مشهدی با سردبیر اخبار محمد بابایی در حال گفتگو است. سردبیر نیز در لابه لای پاسخ به سوال های او، با گوینده خبر به وسیله بی سیم گفتگو می کند.
لحظاتی بعد، اردشیر زابلی زاده ، مدیر شبکه خبر از راه می رسد و به رتق و فتق اوضاع می پردازد. طی سالهای گذشته ، با وقوع بحران هایی همچون: جنگ امریکا و متحدانش با عراق ، سیل استان گلستان ، زلزله قزوین ، حادثه یازده سپتامبر، حمله امریکا به افغانستان و... بخش های مختلف تنها شبکه خبری ایران ، به پختگی لازم برای پوشش رویدادهای این گونه رسیده اند.
در حال حاضر نیز در وضعیت فعلی ، با همکاری سه بخش خبر کوتاه ، خبر زیرنویس و خبر مشروح ، تقریبا تمام اخبار تولیدی شده و این اخبار به فاصله کوتاهی پس از تایید سردبیران ، پخش می شود.
چشمان خیس همه مردم
در حالی که جنب و جوش بعدازظهر در شبکه خبر لحظه ای قطع نمی شود آنجا را ترک می کنم. شیفت کاری در حال تغییر است . همکاران شیفت قبل ، کار را به گروه تازه نفس دیگری تحویل می دهند.
تصویر زلزله بم ، هنگامی که سوار بر تاکسی ، مسیر جام جم تا میرداماد را طی می کنم ، در پس زمینه برج های مغرور و مرتفع شمال شهر، با تخیلاتم آمیخته می شود و...
فعلا 25 هزار نفر کشته شده اند، چشمان همه مردم خیس از اشک است.