دستگیری جیب‌بر اتوبوس‌های بین‌شهری

دزد مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری تهران در حالی در بازداشت به سر می‌برد که افراد بسیاری با مراجعه به پایگاه سوم آگاهی تهران، از وی شکایت کرده‌اند.
کد خبر: ۳۳۵۴۵۲

به گزارش «جام‌جم»، از اوایل آبان سال گذشته شکایت‌های مشابهی در اختیار ماموران پایگاه سوم آگاهی تهران قرار می‌گرفت مبنی بر این‌که پول و اموال مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری از سوی فردی مرموز به سرقت می‌رود.

با افزایش این شکایت‌ها، تحقیقات ادامه یافت تا این‌که ماموران در این رابطه به یک دزد حرفه‌ای به نام ذبیح مشکوک شده و اوایل خرداد امسال او را در خانه‌اش در شرق تهران دستگیر کردند و اموال مسروقه از خانه او کشف شد.

این متهم با انتقال به پایگاه سوم آگاهی تهران، در بازجویی به سرقت از مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری اعتراف کرد و روانه بازداشتگاه پلیس شد. پس از دستگیری متهم، مالباخته‌های متعددی به اداره پلیس مراجعه و از وی شکایت کردند.

سرهنگ ذاکر استقامتی، رئیس پایگاه سوم آگاهی در این باره به خبرنگار ما گفت: با توجه به اعتراف‌های متهم و شکایت‌های متعدد مردم، بازپرس مهرآرا، رئیس شعبه نهم دادسرای ناحیه 6 تهران، دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر متهم در روزنامه بدون پوشاندن چهره را صادر کرد تا چنانچه مردم از وی شکایت دارند، به مرکز پلیس مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها