هشدار به خانواده‌ها

خواستگار شیاد، دختر جوان را در دام کلاهبرداری‌هایش گرفتار کرد

گروه حوادث: خواستگار شیاد که با فریب دختر جوانی، از او به عنوان امضاکننده چک‌هایش استفاده کرده و بعد با چک‌های بلامحل صادره از سوی وی با مردم معامله و میلیون‌ها تومان از آنها کلاهبرداری کرده بود، تحت تعقیب قرار گرفت. به گزارش جام‌جم، هفته گذشته دختر جوانی به شعبه نهم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران مراجعه و از خواستگار کلاهبردارش شکایت کرد.
کد خبر: ۲۸۶۰۱۴

زن شاکی در اظهاراتش به بازپرس شوکت گفت: 2 ماه قبل از طریق یکی از دوستان خانوادگی‌ام، با مردی آشنا شدم و پس از این آشنایی و چند بار ملاقات با هم، او با معرفی خود به عنوان مدیرعامل یک شرکت بازرگانی، از من خواستگاری کرد و قرار بود تا یک هفته دیگر، مراسم نامزدی و عقدمان را جشن بگیریم، اما یک هفته قبل از این موضوع، جوان خواستگار از من خواست برای دریافت دسته چک و یک وام میلیاردی همراه وی به یکی از بانک‌های تهران بروم که پذیرفتم و پس از چند روز او به ضمانت من، دسته چک را دریافت کرد و قرار شد تا 3 روز دیگر وام میلیاردی را از بانک تحویل بگیرد تا با آن شرایط کاری‌اش را بهبود بخشد و کالاهایی را از گمرک ترخیص کند.وی اضافه کرد: مرد خواستگار از من خواست برای سهولت کارهایش، تعدادی از چک‌هایش را امضا کنم. بنابراین با توجه به اعتمادی که به وی پیدا کرده بودم، پذیرفتم و بیش از 15 فقره از چک‌های وی را امضا کردم.

چند روز بعد، مرد مورد علاقه‌ام به طرز مرموزی ناپدید شد و جستجویم برای یافتن وی بی‌نتیجه ماند.

فریب دختر جوان از سوی مرد خواستگار

زن شاکی ادامه داد: پس از ناپدید شدن وی، به خانه دوست خانوادگی‌‌امان رفتم که آنها هم عنوان کردند از این مرد جوان اطلاعی ندارند.

همچنان در جستجوی یافتن وی بودم که هفته گذشته چند احضاریه به خانه‌ام آمد، مبنی بر این که از شما به اتهام صدور چک‌های بلامحل شکایت شده و باید برای تحقیقات لازم به مرکز پلیس مراجعه کنید.

دستور تحقیقات

بنابراین، برای بررسی موضوع به کلانتری مربوط رفتم که متوجه شدم خواستگار فراری، با چک‌هایی که من برای وی امضا کرده بودم، در حالی که پولی در حساب بانکی‌اش نبوده، معامله کرده و مبالغی از 50 تا 100 میلیون تومان کلاهبرداری کرده است و اگر نتوانم بدهی او را بپردازم، به جای وی دستگیر و روانه زندان می‌شوم.

به دنبال شکایت دختر جوان، پرونده برای ادامه تحقیقات به اداره پلیس آگاهی تهران ارسال شده و جستجو برای یافتن خواستگار کلاهبردار آغاز شد تا پس از دستگیری وی، راز دیگر کلاهبرداری و شیادی‌های او فاش شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها