با تلاش کارآگاهان پلیس استان همدان

سارقان 3 کیلوگرم طلا دستگیر شدند

کارآگاهان پلیس آگاهی استان همدان موفق به شناسایی و دستگیری سارقانی شدند که اقدام به سرقت سه کیلوگرم طلا از یکی از طلافروشی‌های شهرستان همدان کرده بودند.
کد خبر: ۲۸۵۰۵۰

به گزارش ایسنا ، سرهنگ به‌گذر رییس پلیس آگاهی استان همدان با اعلام این خبر، گفت: در پی وقوع یک فقره سرقت مغازه‌ طلافروشی در یکی از محله‌های همدان توسط افرادی ناشناس و اعلام مالباخته مبنی بر این که یک گاوصندوق حاوی تعدادی اسناد و مدارک شخصی و دسته چک و حدود سه کیلوگرم طلا از مغازه‌اش به سرقت رفته، ابتدا پرونده‌ به اداره مبارزه با سرقت ارجاع شد، اما با توجه به حساسیت آن، پیگیری موضوع به عملیات ویژه محول شد.

وی افزود: کارآگاهان عملیات ویژه پس از انجام تحقیقات دقیق از مالباخته و بررسی محل سرقت و شگرد و نحوه ورود سارقان که پس از قطع سیستم دزدگیر و خارج کردن کرکره مغازه‌ از ریل و شکستن درب ورودی اقدام به سرقت گاوصندوقی به وزن حدود 500 کیلوگرم کرده بودند، این باور را در ذهن کارآگاهان تحقیقات خود را در این راستا متمرکز کرده و ضمن انجام تحقیقات محلی، افراد منزل، همسایه شاکی را به آگاهی دعوت و از آنان تحقیقات به عمل آورده که اظهار بی‌اطلاعی کردند.

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا ، سرهنگ به‌گذر بیان کرد: ماموران اقدامات اطلاعاتی خود را ادامه داده تا این که نهایتا دو نفر به نام‌های «م.م» و «نادر.ق» که آثار به جا مانده در مغازه‌ با آنان مطابقت داشت، دستگیر و به سرقت طلافروشی اعتراف کردند، آنان در ادامه اعترافات خود بیان کردند که با همدستی فردی به نام «مصطفی الف» با طرح و نقشه قبلی و با استفاده از خودرو اقدام به سرقت کرده‌اند که در نهایت نفر سوم نیز دستگیر و به بزه انتسابی معترف و با راهنمایی آنان بیش از یک کیلوگرم از طلاهای مسروقه و کلیه اسناد و مدارک و لاشه گاوصندوق کشف و تحویل مالباخته شد.

شایان ذکر است که تحقیق در جهت کشف مابقی طلاها کماکان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها