نیمی از استرالیایی‌ها تلویزیون دیجیتال دارند

دولت استرالیا اعلام کرد:‌ بیش از نیمی از خانوارهای این کشور از سیستم تلویزیون‌های دیجیتال بهره‌مند هستند.این آمار نشان دهنده رشد شش درصدی استفاده از تلویزیون‌های دیجیتال نسبت به چهار ماه گذشته است.
کد خبر: ۲۷۷۸۳۳

به گزارش ایسنا، استفان کونروی، وزیر ارتباطات و فناوری‌های دیجیتال استرالیا خاطرنشان کرد: بیش از 53 درصد از خانوارهای استرالیایی گیرنده‌های خود را دیجیتال کرده‌اند.


این آمار نشان دهنده رشد شش درصدی استفاده از تلویزیون‌های دیجیتال نسبت به چهار ماه گذشته است.


به نقل از سایت اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه، مردم استرالیا هم چنین آگاهی‌ بیشتری نسبت به فواید فناوری دیجیتال بدست آورده‌اند. به نحوی که 93 درصد از مشتریانی که خواهان تبدیل گیرنده‌های خود به دیجیتال هستند، از فواید دیجیتال نسبت به آنالوگ مطلعند.


وزیر ارتباطات استرالیا اعلام کرد: درحال حاضر 82 درصد از دارندگان تلویزیون‌های دیجیتال در استرالیا، از افزایش تعداد کانالها و همچنین کیفیت تصویر ابراز خرسندی می‌کنند.


به گزارش ایسنا، دولت استرالیا آخرین زمان استفاده از آنالوگ را 31 دسامبر 2013 اعلام کرده‌است. سیستم آنالوگ از سال 1956 در استرالیا راه‌اندازی شده‌است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها