مجری طرح ارزیابی وضعیت اعتیاد در کشور خبر داد:

60 هزار زن معتاد در کشور

گروه جامعه: مجری طرح ارزیابی وضعیت اعتیاد در کشور اعلام کرد: 60 هزار زن معتاد در کشور وجود دارد. به گفته حسن رفیعی طبق آخرین نتایج به دست آمده از ارزیابی وضعیت اعتیاد در کشور، 5 تا 6 درصد معتادان کشور، زن هستند که با احتساب جمعیت پایه حداکثر یک میلیون و 200 هزار نفری برای معتادان رسمی کشور، این تعداد به 60 هزار نفر می‌رسد.
کد خبر: ۲۵۵۵۱۷
وی افسردگی و اضطراب را از مهم‌ترین اختلالات ناشی از اعتیاد زنان ذکر کرد.مسوول آزمایشگاه ارزیابی شناختی مرکز ملی مطالعات اعتیاد به ایسنا گفت: آمار ذکر شده بسیار کمتر از شمار زنان معتاد در کشورهای صنعتی است، اما همین آمار نیز با توجه به اهمیت جایگاه زنان در فرهنگ و جامعه ما، توجه خاص می‌طلبد.

وی افزود: زنانی که مواد مخدر مصرف می‌کنند، از آسیب‌های مغزی قابل توجهی نسبت به مردان برخوردارند و تخریب ناشی از اعتیاد، برای آنها بیشتر از مردان است. مجری طرح ارزیابی وضعیت اعتیاد در کشور   همچنین خاطرنشان کرد: برخلاف کمتر بودن آمار زنان معتاد نسبت به مردان معتاد، نسبت زنان معتاد تحت درمان، بسیار کمتر از مردان است که این مساله برای جامعه نگران‌کننده به نظر می‌رسد و باید <تابو>های موجود در این زمینه از بین برود، تا زنان معتاد براحتی برای درمان اقدام کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها