حق با شماست

شهرداری منطقه 5 کرج پاسخ دهد

محمد حسنی از تهران: یکی از مشترکین آب منطقه 3 آبرسانی واقع در انتهای اتوبان اشرفی اصفهانی هستم. سوالم از اداره آبفا این است که چرا مبلغ آبونمان قبض‌های هر دوره با دوره قبل فرق دارد و هر بار هزینه‌ای مجزا با عنوان‌های «مالیات بر ارزش افزوده و طرح آبرسانی» برای مشترکین می‌آید. مگر مسوولان اداره مالیات دستور بر لغو اجرای طرح مالیات برارزش افزوده را نداده بودند؟
کد خبر: ۲۳۰۰۱۰

فرخی از تهران: از نمایندگان مجلس انتظار می‌رود معافیت مالیاتی را حداقل تا خط فقر کاهش دهند.

محمدصادق اصغری از اردبیل: معافیت مالیاتی سالانه کارمندان پس از گذشت 10 ماه از سال 87 هنوز اعلام نشده است و هنوز قانون سال 86 درباره آن اعمال می‌شود.

یک شهروند از کرج: به خاطر شغلم هر روز مسیر اتوبان کرج  قزوین را طی می‌کنم. در باند شمالی اتوبان هیچ امکان اقامتی یا سرویس بهداشتی وجود ندارد. لطفا مسوولان اقدام به تاسیس چنین واحدهایی بکنند.

احمدرضا ابراهیمی از تهران: مهاجرت بی‌رویه به تهران باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است. ای کاش دولتمردان و مسوولان ذی‌صلاح فکری به حال این معضل کنند.

یک هموطن از خرم‌آباد: 2 سال و نیم است که با مدرک کارشناسی در مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری مشغول به کار هستم، ولی متاسفانه پس از گذشت این سال‌ها هنوز وضعیت قرارداد من و همکارانم به صورت قرارداد حجمی است و مسوولان هیچ فکری در خصوص بیمه کردن ما ندارند.

یک بازنشسته از قزوین: پس از 4 ماه بازنشستگی در سازمان آموزش و پرورش، خبری از پاداش پایان خدمت نیست و صندوق ذخیره فرهنگیان نیز اندوخته بازنشستگان را پس نمی‌دهد.

حاتمی: خودروی کادیلاکی داشتم که متاسفانه به دلیل طولانی شدن تحویل سند آن از سوی شورای حل اختلاف، شهرداری منطقه 5 کرج بدون کسب اجازه و اطلاع به مالک، آن را به پارکینگ شهرداری انتقال داده است و اکنون اظهار می‌کنند سند بیاورم تا بتوانم خودرو را آزاد کنم و این در صورتی است که شیشه‌ها و سقف خودرو شکسته و خراب شده است. حال چه کسی پاسخگویم است؟

موسوی از شهر قدس: وضعیت خدمات شهری و آسفالت خیابان‌ها در این منطقه بسیار نامناسب است. از شهرداری درخواست توجه بیشتری در این خصوص دارم.

محسن‌نژاد: هنگام اخذ پرینت صورتحسابم در بانک صادرات شعبه 601 کارمند بانک گفت باید 500 تومان هزینه بپردازم. وقتی موضوع را با بازرسی در میان گذاشتم آنها  نیز کار خود را توجیه کردند. حال سوالم این است که چرا پس از 30 سال داشتن حساب در این بانک، برای اخذ پرینت صورتحسابم باید 500 تومان هزینه بپردازم.

کلاته از اسلامشهر: عابربانک‌های خیابان باغ‌فیض دائما خراب است و هرگاه نیز به مراجعان سرویس می‌دهند، اغلب در پرداخت وجه به مشتری، دچار اشتباه می‌شوند.

علی مهدوی از تهران: مدتی است شرکت واحد اتوبوسرانی، اتوبوس‌های بلیتی خط راه‌آهن  مطهری را جمع‌آوری کرده است. وقتی با شرکت واحد تماس می‌گیرم می‌گویند 13 دستگاه اتوبوس در این خط مشغول به کارند در صورتی که هر 50 دقیقه یک اتوبوس در محل حاضر می‌شود.

حسنی از شاهین‌شهر: وضعیت درمانگاه شاهین‌شهر اصفهان نا مناسب است و این در حالی است که شاهین‌شهر فقط یک درمانگاه دولتی دارد، وزارت بهداشت نسبت به ساعات کاری این درمانگاه تدبیری بیندیشد.

شهباززاده از تهران: گذشتن از پل عابر میدان صنعت برای افراد مسن و سالخورده بسیار سخت است. از شهرداری منطقه 2 درخواست نصب پله‌برقی را دارم.

محسنی از شهرک قائم: 2 سال است خیابان‌های اطراف این شهرک خاکبرداری شده ولی خبری از آسفالت آن نیست، وقتی هم اعتراض می‌کنیم شهرداری وجود 2 تیر چراغ برق این خیابان را بهانه می‌کند.

موسوی از بروجرد: چرا بانک‌های این شهرستان از پرداخت وام ضروری به نیازمندان خودداری می‌کنند؟

احد زادروان از تبریز: راننده تاکسی موقت هستم و بیش از 10 ماه است که در بانک صادرات تبریز پرونده تشکیل داده‌ام ولی متاسفانه هنوز خودروی خود را تحویل نگرفته‌ام و در حالت بلاتکلیفی به سر می‌برم. لطفا رسیدگی کنید.

جمعی از کارکنان شرکت توزیع برق استان گیلان: کارکنان این شرکت طی آزمون کتبی در سال‌های 81 و 83 برای استخدام رسمی اقدام کرده‌اند، ولی پس از گذشت 6 سال هنوز خبری از استخدام رسمی نشده است. لطفا رسیدگی کنید.

شوکت‌لو از آذربایجان‌غربی: از صداوسیما به خاطر پخش فیلم سینمایی لحظه حاد، کمال تشکر را دارم.

مهدی‌پور از اصفهان: شبکه‌های آموزش و خبر در شهرستان‌های استان اصفهان بسیار بد دریافت می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها