برخلاف انتظارات جمهوری‌خواهان،

کالین پاول از اوباما حمایت می‌کند

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا که پیشتر به نظر می‌رسید به عنوان یار انتخاباتی نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوری‌خواه آمریکا انتخاب شود، احتمالا از نامزد ریاست جمهوری دموکرات‌ها حمایت خواهد کرد.
کد خبر: ۲۰۹۸۷۳
به گزارش فارس به نقل از آسوشیتدپرس، بر اساس اطلاعات بدست آمده از منابع وابسته به حزب جمهوری‌خواه آمریکا،‌ ژنرال "کالین پاول" 71 ساله، وزیر امور خارجه "جرج دبلیو بوش" در دوره اول ریاست جمهوری اش و حامی جمهوری‌خواهان، به نظر می‌رسد که بزودی حمایتش را از "باراک اوباما" نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات اعلام نماید.

این ژنرال 4 ستاره بازنشسته آمریکا که قبلا به نظر می‌رسید بعنوان معاون انتخاباتی "جان مک‌کین" نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری 4 نوامبر سال جاری مشغول به کار شود، اکنون به نظر می‌رسد که از اوباما حمایت کند.

از آنجایی که پاول روز یکشنبه (فردا) در برنامه زنده "میت د پرس" شبکه تلویزیونی "ان بی سی" آمریکا شرکت خواهد کرد، از هم‌اکنون فضایی از تردید در عرصه انتخاباتی بوجود آمده است و هیچ کس نمی‌داند که وی در این برنامه از کدامیک از نامزد‌های ریاست جمهوری حمایت خواهد کرد و در زمینه انتخابات سراسری ریاست جمهوری ماه نوامبر چه خواهد گفت.

موقعیت اجتماعی و جایگاه پاول در سیاست ملی می‌تواند بر نظرات رای دهندگانی که در مورد "فرماندهی کل قوا" توسط اوباما دچار تردید هستند تاثیر گذار باشد و چنانچه وی از این سناتور ایلینویزی حمایت کند این اقدام وی می‌تواند موضوع امنیت ملی آمریکا را که در این روزهای نزدیک به انتخابات بارها بوسیله مک‌کین تاکید شده است دچار چالش کند.

پاول به مدت 35 سال در ارتش آمریکا خدمت کرد و از مشاورین ارشد سه رئیس جمهور اخیر آمریکا ( رونالد ریگان،‌ جرج بوش پدر، جرج بوش پسر) بود. وی همچنین از سالهای پیش به حزب جمهوری‌خواه توصیه‌هایی ارائه می‌کرده است.

نزدیکان این ژنرال بازنشسته آمریکا علیرغم انتشار این خبر، در این مورد که وی در برنامه تلویزیونی مذکور از چه کسی حمایت و به چه موضوعاتی اشاره خواهد کرد اظهار نظری نکردند اما برخی از مشاورین مک‌کین اعلام کردند که اوباما به احتمال بسیار بالا از اوباما حمایت خواهد کرد.

یکی از مقامات ارشد ستاد انتخابات مک‌کین در این باره گفت که در ساعات آینده خبرهای متفاوتی منتشر خواهد شد که برخی از این خبرها احتمالا موجب بر آشفتگی مک‌کین خواهد شد.

وی که نخواست نامش فاش شود در این زمینه افزود:« اکنون ما به حمایت‌های افراد برجسته نیازمندیم در حالی که به نظر می‌رسد آنها بر خلاف انتظارات ما، علیه ما عمل نمایند.»

این ژنرال 4 ستاره ارتش آمریکا در زمان ریاست جمهوری ریگان مشاور امنیت ملی وی بود.

وی همچنین در زمان ریاست جمهوری جرج بوش پدر، در زمان جنگ خلیج فارس در سال 1991، رئیس ستاد مشترک ارتش و در زمان ریاست جمهوری جرج بوش پسر اولین وزیر امور خارجه آمریکا بود.

پاول که علاقه چندانی به سیاست ندارد پیش از این، هم با اوباما هم با مک‌کین مذاکره کرده و به آنها در مورد سیاست خارجی و امنیت ملی آمریکا توصیه‌هایی ارائه کرده است.

این در حالی است که نزدیکان وی پیشتر اعلام کردند که پاول از هچ کدام از نامزدهای ریاست جمهوری حمایت نخواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها