نقص فنی سی.ان.جی گنبدی‌ها را کلافه کرد

گروه شهرستان‌ها: شماری از شهروندان گنبدی از وجود نقص و خرابی‌های مکرر جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی فعال این شهرستان ابراز نارضایتی کردند و خواستار توجه ویژه متولیان امر به این مهم شدند. به گزارش مهر، مردم در عین حال خواستار افزایش شمار جایگاه‌های فعال عرضه سوخت سی.ان.جی در این شهرستان گردشگرپذیر شدند و معتقدند که جایگاه‌های موجود پاسخگوی نیازها نیستند.
کد خبر: ۲۰۶۰۷۶

این عده در گفتگو با مهر بیان داشتند: جایگاه‌های فعال عرضه سوخت طبیعی خودرو در این شهرستان در بیشتر روزها خراب و غیرفعال است که این امر علاوه بر ایجاد صف‌های طولانی، موجب بروز مشکلات عدیده برای شهروندان شده است.

به باور آنها کم بودن شمار جایگاه و خرابی دستگاه‌های عرضه سوخت طبیعی ویژه خودروها در این شهرستان موجب شده تا برخی از مالکان اقدام به تغییر خودسرانه سیستم سوخت خودروهایشان کنند که این امر پیامدهای زیانباری به بار خواهد آورد.

اکنون 7 جایگاه سوخت طبیعی خودرو در شهرستان 290 هزار نفری گنبدکاووس در شرق استان گلستان فعالیت دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها