اجرای طرحهای جدید ترافیکی در سنندج

سرپرست راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی استان کردستان گفت: به منظور تسهیل در ترافیک شهر سنندج مرکز این استان، طرحهای در قالب یک طرفه کردن سه مسیر اصلی این شهر اجرایی شد.
کد خبر: ۲۰۲۱۲۹

سرهنگ عارف قادرزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خیرنگار ایرنا افزود: بر اساس نظر کمیته فنی شورای ترافیک استان کردستان، مسیر نخست این طرح از میدان انقلاب به سمت خیابان طالقانی، خیابان صلاحالدین ایوبی، خیابان شهدا، خیابان امام خمینی (ره ) و میدان انقلاب یک طرفه شده است.

وی افزود: مسیر دوم نیز از چهار راه طالقانی به سمت خیابان چهار باغ، بلوار 28 دی، خیابان اکباتان، خیابان طالقانی و چهار راه طالقانی یک طرفه شده است.

به گفته وی در مسیر سوم نیز از میدان انقلاب به سمت میدان نبوت یک طرفه شده است و از میدان نبوت به سمت میدان انقلاب نیز تردد فقط برای خودروهای عمومی و امداد رسان مجاز است.

وی گفت:طرح یک طرفه کردن این مسیرها از مدت ها قبل در شورای ترافیک این استان مطرح شده بود که در نهایت پس از تایید کمیته فنی این طرحها اجرا شد.

سرهنگ قادرزاده با اشاره به این که هر طرح اجرایی در ابتدا ممکن است با مشکلاتی مواجه باشد گفت: امیدواریم با همکاری مردم و رانندگان مشکلات این طرح به زودی شناسایی و نقایص آن رفع شود.

سرپرست راهنمایی و رانندگی استان کردستان به رانندگان توصیه کرد با صبر و حوصله رانندگی و با ماموران همکاری کنند و آرامش و آسایش شهروندان را در اولیوت حرکت خود قرار دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها