در روز افتتاحیه جشنواره فیلم ونیز؛

پیت و کلونی به ایتالیا رفتند

براد پیت و جورج کلونی ، بازیگران اصلی فیلم افتتاحیه جشنواره ونیز که از امروز چهارشنبه آغاز می‌شود، به مناسبت نمایش آن به ایتالیا سفر کردند.
کد خبر: ۱۹۷۵۵۲

به گزارش اسوشیتدپرس، جورج کلونی روز گذشته در ونیز در یک مراسم خیریه به نفع قربانیان «دارفور» شرکت کرد که انتظار می‌رود در آن دو میلیون دلار پول جمع‌آوری شده باشد. انتظار می‌رفت براد پیت نیز که همراه دو پسر خود به ونیز سفر کرده، در این رویداد خیریه شرکت کند.

کلونی ، پیت و تعدادی از ستاره‌های فیلم «سیزده یار اوشن» پارسال نیز در شهر ونیز در رویدادی خیریه با هدف کمک به قربانیان حقوق بشر حضور داشتند. شصت و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز از امروز چهارشنبه با نمایش فیلم «پس از خواندن بسوزان» آغاز می‌شود و تا ششم سپتامبر (16 شهریور) ادامه دارد.

کمدی سیاه «پس از خواندن بسوزان» با بازی کلونی ، پیت ، جان مالکوویچ ، تیلدا سوئینتن ، فرانسیس مکدارمند و ریچارد جنکینز درباره یک مامور اخراجی سازمان سیا است که خاطرات او به اشتباه دست دو کارمند یک باشگاه ورزشی می‌افتد. آنها می کوشند این خاطرات را بفروشند اما اوضاع به هم می‌ریزد و کنترل کار از دست همه خارج می‌شود.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها