تازه ترین خبر از سانحه هوایی

150 کشته در سانحه هوایی اسپانیا

کشته شدگان سانحه هوایی عصر روز گذشته(چهارشنبه) یک فروند هواپیمای خطوط هوایی اسپانیا در فرودگاه بین المللی باراخاس مادرید به 153 کشته و 19 نفر زخمی رسید.
کد خبر: ۱۹۶۰۵۰

به گزارش ایرنا منابع خبری اسپانیایی بامداد امروز پنجشنبه به نقل از اطلاعیه ایالت مادرید گزارش دادند؛ در این هواپیما در مجموع 172 نفر شامل 10 خدمه و 162 مسافر پرواز می کردند که 22 نفر از آنان کودک و نوزاد بودند.

این هواپیمای متعلق به شرکت هوایی "اسپان ایر" به شماره پرواز جی کا 50 22 پیش از برخاستن از باند فرودگاه باراخاس مادرید به مقصد لاپالماس در جزایر قناری، دچار نقص فنی در یکی از موتورهایش شد و با خروج از باند آتش گرفت.

هیچ فرد ایرانی در میان قربانیان هواپیما وجود ندارد و فهرست اسامی منتشره نشان می دهد همه آنان اسپانیایی بودند.

این حادثه ساعت 14 و 45 دقیقه عصر دیروز هنگام برخاستن هواپیما از روی باند ترمینال 4 فرودگاه باراخاس روی داد. به گفته شاهدان، هواپیما از ناحیه موتور چپ دچار آتش سوزی شد و با خروج از باند، منفجر گشت.

به نوشته ال موندو، جعبه سیاه اطلاعات هواپیما یافت شده و کارشناسان در حال بررسی علت دقیق حادثه هستند. با این وجود، تاکنون، هیچ مطلبی مبنی بر احتمال خرابکاری عمدی در هواپیما و یا تروریستی بودن حادثه مطرح نشده است.

مدل هواپیما از نوع ام دی - 82 اعلام شده است که نخستین پرواز خود را در سال 1993 یعنی 15 سال پیش انجام داده بود.

بنا بر این گزارش، وقوع این سانحه موجب شد پروازهای فرودگاه بین المللی مادرید به مدت حدود یکساعت و نیم دچار وقفه شود اما پس از آن، با کمک نیروهای امدادی و آتش نشانی، اوضاع در فرودگاه به حالت عادی بازگشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها