وی تصریح کرد: یکی از کارهایی که می توانیم برای شناخت میراث فرهنگی ایران انجام دهیم فعالیتهای بین نهادی و همکاری دستگاههای مرتبط با میراث فرهنگی است اگر همه نهادها با هم همکاری لازم را داشته باشند می توانیم این میراث تاریخی را به دنیا بشناسانیم.
نامور مطلق خاطر نشان کرد: اکثر کتابهای تاریخی دنیا توسط محققان خارجی نوشته شده است و تاریخ ایران حجم قابل ملاحظه ای در این کتب به خود اختصاص نداده است.
دبیر فرهنگستان هنرعنوان کرد: در حاشیه همایش تمدن جیرفت نشست های بین رشته ای در زمینه اسطوره شناسی، مردم شناسی، هنر و باستان شناسی برگزار شد که می تواند در ایجاد تحول در میراث فرهنگی کشور موثر باشد.
نامور مطلق گفت: کرمان شاه راه تمدنها محسوب می شود و در صورت تحقیقات بیشتر در زمینه تمدن حوزه هلیل رود این تحقیقات می تواند موجب بازشناسی در تاریخ جهان و غرور ایرانیان خواهد شد.
وی گفت: پیکره مطالعاتی در کشور بر اساس فرهنگ دیگر کشورها بنا شده است و هیچ هماهنگی با فرهنگ ایرانی ندارد.
نامور مطلق خاطر نشان کرد: باید با شناخت ویژگیهای تاریخی کشور نسبت بازنگری مسائل آموزشی و پژوهشی به خصوص در زمینه فرهنگ و میراث تاریخی کشور تلاش شود.
دبیر فرهنگستان هنر ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک اطلس بزرگ باستان شناسی تمدن و هنر کشور تدوین شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم