به گزارش جام جم آنلاین به نقل از الجزیره، استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه در مصاحبه با پایگاه خبری «بریتبارت» گفت: ترامپ به صلح از طریق قدرت اعتقاد دارد و باور اصلی او این است که جنگ لزوماً به نفع ما نیست.
وی در ادامه این مصاحبه افزود: صلح از طریق قدرت به این معنی است که جنگ لزوماً بهترین راه برای دستیابی به آتشبس یا صلح پایدار نیست. ترامپ معتقد نیست که نیروی نظامی در بسیاری از موارد مؤثر است.
ویتکاف تصریح کرد: از آنجا که زور همیشه مؤثر نیست، ترامپ هر بار به دنبال گفتگو و دیپلماسی است.
نماینده ویژه ترامپ همچنین گفت: من واقعاً به تلاش برای حل مناقشه با ایران از طریق گفتگو اعتقاد دارم و این راه حل از هر جایگزین دیگری، پایدارتر است. اگر ما ایران را متقاعد کنیم که برنامه غنی سازی خود را کنار بگذارد، وضعیتی دائمی را تضمین خواهیم کرد که در آن به سلاح هستهای دست نخواهد یافت. این بهترین راه حل است و ما امیدواریم که همان چیزی باشد که ایران میخواهد زیرا جایگزین آن برایش خوب نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی