به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، مهدی سیفی مدیر کل نظارت و تطبیق ساترا درخصوص تازهترین مصوبات جلسه شورای صدور مجوز انتشار این سازمان گفت: در جدیدترین جلسه شورای صدور مجوز انتشار ساترا به ریاست علیاصغر پورمحمدی و با حضور سایر اعضای شورای انتشار به یک مسابقه و سریال جدید مجوز انتشار اعطا شد.
وی ادامه داد: «بازی مافیا، دُن» عنوان مسابقهای به کارگردانی محمدرضا درخشان است که مجوز انتشار آن در سکوی «فیلم نت» صادر شده است. طراح و تهیهکننده این مسابقه محمدجواد سلطانی است و امیرعلی نبویان، حامد آهنگی و بهار قاسمی مربیان آن هستند؛ در این مسابقه بازیکنان، مافیا و شرکتکنندگان با هدایتِ این سه نفر به رقابت میپردازند.
سیفی بیان کرد: در جلسات مذکور مجوز انتشار یک سریال نیز صادر شده است. سریال «دیو و ماه پیشونی۲» به تهیهکنندگی مهدی یاری و کارگردانی حسین قناعت است که بهزودی از سکوی «نماوا» منتشر خواهد شد.
وی افزود: فصل نخست این سریال سال ۱۴۰۱ از سکوی «فیلیمو» پخش شد و حالا قرار است فصل دوم سریال از سکوی «نماوا» پخش شود. این سریال نمایشی مجموعهای با ژانر کودک و نوجوان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد