رادیو در سوگ صدای بی‌بدیل خود نشست

ژاله علو، صدای جاودانه رادیو پس از دهه‌ها خاطره‌سازی برای مردم این سرزمین، امروز سوم دی ماه دار فانی را وداع گفت.
ژاله علو، صدای جاودانه رادیو پس از دهه‌ها خاطره‌سازی برای مردم این سرزمین، امروز سوم دی ماه دار فانی را وداع گفت.
کد خبر: ۱۴۸۶۷۲۸

به گزارش جام جم آنلاین از  روابط عمومی معاونت صدا، شنوندگان رادیو سالهای بسیاری صدای او را شنیدند، صدایی که هر واژه را با عشق و هنر زنده می‌کرد.

او با صدای گرم و دلنشین شنوندگانش را به دنیایی پر از احساس و خیال می‌برد. ژاله علو فقط یک گوینده نبود؛ او یک قصه‌گو و یک هنرمند بود که با هر کلمه، اثری از خود در قلب مردم به جا می‌گذاشت.

امروز با رفتن او، رادیو یکی از ارزشمندترین صداهای خود را از دست داد، اما یاد او همچون قصه‌هایی که در رادیو می‌گفت، تا ابد در گوش‌ها و دل‌ها خواهد ماند. زنده یاد ژاله علو در مصاحبه‌هایش همیشه تاکید می‌کرد که رادیو سرجهازی اوست، چراکه اولین کارش را با رادیو شروع کرد. معاونت صدای رسانه ملی درگذشت این هنرمند را به اهالی هنر تسلیت می گوید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها