مسعود رایگان راهی زندان می شود

سیروس الوند، مونتاژ دومین فیلم تلویزیونی اش با نام «مرد» را به پایان رساند.
کد خبر: ۱۴۷۳۸۶

در حال حاضر جهانگیر میرشکاری مشغول انجام کارهای مربوط به صداگذاری کار است و ناصر چشم آذر نیز مشغول نوشتن و اجرای موسیقی است .الوند با همراهی علی رشیدی به عنوان دستیار مونتور، فیلمش را در 135 دقیقه مونتاژ کرده تا هرچه زودتر برای پخش در یک فرصت مناسب در اختیار گروه فیلم و سریال شبکه یک قرار دهد.
بازیگر نقش اول «مرد»، مسعود رایگان است . او در این فیلم نقش مردی به نام فتاح را بازی می کند که بیست و اندی سال پیش ، بعد از بیرون آمدن از زورخانه با رفقایش ، زیر بازارچه با چند نفر درگیر می شود و این درگیری در نهایت با قتل یکی از آنها به پایان می رسد. او حالا پس از این همه سال به مناسبت تولد حضرت علی (ع) مشمول عفو شده و آزاد می گردد تا سراغ زن و بچه اش برود؛ اما همسرش با یکی از دوستان قدیمی او ازدواج کرده و همین مساله ماجراها و اتفاقات بعدی فیلم را رقم می زند. نقش فریبا، همسر فتاح را نسرین مقانلو بازی می کند. نقش دوست فتاح را که با فریبا ازدواج کرده و اسمش امین است ، مجید مشیری بازی می کند که از قرار معلوم در ماجرای دعوا و قتل 22 سال پیش ، نقش مهمی دارد.
بنیامین مظفری نقش نادر پسر فتاح را بازی می کند که از وقتی پدر به زندان افتاده یعنی 5 سالگی اش حتی یک بار هم به دیدنش نرفته است. رضا رویگری را هم در نقشی متفاوت می بینید؛ او مرشد زورخانه ای است که فتاح و دوستانش برای ورزش باستانی به آنجا می روند.
«مرد» که دومین همکاری الوند با امیرحسین شریفی در مقام تهیه کننده پس از فیلم تلویزیونی «ستاره های سوخته» است ، حدودا از دهم مرداد جلوی دوربین رفت و بعد از 29 جلسه تصویربرداری آن به پایان رسید.
تصویربرداری «مرد» در 30 لوکیشن مختلف در تهران مثل خیابان وحدت اسلامی ، زندان قصر، زورخانه ، ساعت سازی اما مزاده و اکثرا در محله های پایین شهر انجام شد که ازدحام مردم کار را کمی سخت می کرد. فیلمنامه «مرد» را حجت قاسم زاده اصل نوشته و مجتبی رحیمی مدیریت تصویربرداری کار را برعهده داشته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها