گام زدن با پاهای شاد در شبکه تهران

چند فیلم و مجموعه کارتونی بزودی از شبکه 5سیما پخش خواهد شد. ماجراهای فیلم 108 دقیقه ای «پاهای شاد» درباره پنگوئنی به نام مامبل است
کد خبر: ۱۳۳۲۰۵
که تفاوت هایی با سایر همنوعانش دارد، ظاهرش با بقیه فرق دارد و نمی تواند ترانه بخواند.
همزمان با تولد او، ذخایر غذایی کم می شود، افراد قبیله که مامبل را بدیمن و مسبب این ماجرا می دانند، وی را مامور می کنند تا راز کم شدن ذخایر غذایی را بیابد.
مامبل ، سفری پرخطر را آغاز می کند و...تعدادی از گویندگانی که با سرپرستی محمدرضا صولتی به جای نقشهای مختلف این فیلم صحبت کرده اند، عبارتند از: احسان مهدی ، ندا مقصودی ، محمدرضا علیمردانی ، ماهان جبلی ، آرزو آفری ، حامد عزیزی ، سلیمه قطبی و وحید رونقی.
سریال «برر خرگوشه» که با سرپرستی و گویندگی آرزو آفری دوبله شده ، شامل داستان هایی است که یک لاک پشت تعریف می کند. در یکی از این داستان ها که ماجراهای آن در جنگل می گذرد، روباه تصمیم می گیرد برر خرگوشه را شکار کند. اما خرگوشی زبل با ترفندهایی او را به یک چاه می اندازد.
دختری به نام جنی که شاهد ماجراست ، می کوشد روباه را نجات دهد، اما...فریبا طاهری ، مهدی ثانی خانی ، علی میلانی و محمدرضا علیمردانی نیز در دوبله این مجموعه حضور داشته اند.
ماجراهای فیلم «فصل شکار» درباره خرسی به نام بوگ است که با زن جوانی که صاحبش است ، زندگی می کند. او از کودکی همانند یک حیوان خانگی بزرگ شده است و درباره جنگل و دنیای وحش هیچ نمی داند. آشنایی بوگ با گوزنی به نام الیوت باعث می شود که او با جنگل آشنا شود، در حالی که فصل شکار نیز آغاز شده است.
امیرحسین مدرس ، مجید حبیبی ، وحید رونقی ، حامد عزیزی و آرزو آفری از جمله دوبلورهایی هستند که با سرپرستی محمدرضا علیمردانی در این فیلم صحبت کرده اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها