کاناپ‌ اسفناج غذای بسیار خوشمزه با طرز تهیه ی خیلی آسان

طرز تهیه کاناپ اسفناج

الان که فصل اسفناج‌ هست، می توانید با اسفناج این‌ غذای‌ مقوی جدید را درست‌ کنید
کد خبر: ۱۳۰۰۱۲۰

طرز تهیه کاناپ اسفناجبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی حرفه ای

مواد لازم‌ برای‌ کاناپ‌ اسفناج:

  • اسفناج‌: یک‌ بسته‌
  • قارچ: ده عدد‌
  • سیر: دو حبه‌
  • نان تست‌: یک‌ بسته‌
  • پنیر صبحانه خامه‌ای: دو قاشق غذاخوری
  • تخم‌ مرغ: دو عدد‌
  • شیر: نصف لیوان‌
  • پودر‌ درشت‌ سوخاری: به میزان‌ کافی‌

طرز تهیه کاناپ‌ اسفناج :

برای درست کردن ‌کاناپ‌ اسفناج ابتدا قارچ‌ها را برش بدهید‌ و داخل ماهیتابه تفت‌ داده و به آن‌ اسفناج‌ ساطوری‌را اضافه‌ کنید.‌بعد یک‌ ربع که آبش‌ گرفته شد به آن‌ سیر رنده‌ شده و نمک اضافه‌ نمایید.‌در آخر به آن پنیر صبحانه‌ را اضافه کرده و مخلوط نمایید.‌‌سپس نان‌ تست‌ دور‌گیری‌ نمایید‌.
روی‌ نان‌ دو قاشق غذاخوری از مواداسفناج‌ بریزید‌ و یک‌ لایه‌ نان‌ تست‌ دیگر‌ رویش‌ قرار بدهید‌.
‌مجددا دو قاشق غذاخوری از مواد و یک‌ لایه دیگر‌ از نون بگذارید . کلا سه تا نان تست‌ و دو لایه از مواد می شود.‌

حالا کل نان تست‌ را از ۶ طرف‌ داخل ترکیب‌ تخم‌مرغ و شیر بزنید و بعد داخل‌ پودر‌ سوخاری‌ بغلطانید.‌من به شیر‌ و تخم‌ مرغ‌ ادویه‌ هم‌ اضافه‌ نمودم.

‌در آخر داخل‌ ماهیتابه‌ با روغن‌ کم‌ سرخ‌ کنید.‌ حالانان تست‌ را از وسط مثلثی‌ برش‌ بدهید‌ و داخل‌ ظرف‌ سرو‌ بچینید.‌

نکته :

می توانید‌ لایه وسط از پنیر ورقه‌ای‌ هم‌ استفاده‌ نمایید.‌
هر کاناپ‌ به دو مثلث، یا چهار‌مثلث‌ کوچیک‌تر برش بدهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها