کاناپ‌ اسفناج غذای بسیار خوشمزه با طرز تهیه ی خیلی آسان

طرز تهیه کاناپ اسفناج

الان که فصل اسفناج‌ هست، می توانید با اسفناج این‌ غذای‌ مقوی جدید را درست‌ کنید
کد خبر: ۱۳۰۰۱۲۰

طرز تهیه کاناپ اسفناجبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی حرفه ای

مواد لازم‌ برای‌ کاناپ‌ اسفناج:

  • اسفناج‌: یک‌ بسته‌
  • قارچ: ده عدد‌
  • سیر: دو حبه‌
  • نان تست‌: یک‌ بسته‌
  • پنیر صبحانه خامه‌ای: دو قاشق غذاخوری
  • تخم‌ مرغ: دو عدد‌
  • شیر: نصف لیوان‌
  • پودر‌ درشت‌ سوخاری: به میزان‌ کافی‌

طرز تهیه کاناپ‌ اسفناج :

برای درست کردن ‌کاناپ‌ اسفناج ابتدا قارچ‌ها را برش بدهید‌ و داخل ماهیتابه تفت‌ داده و به آن‌ اسفناج‌ ساطوری‌را اضافه‌ کنید.‌بعد یک‌ ربع که آبش‌ گرفته شد به آن‌ سیر رنده‌ شده و نمک اضافه‌ نمایید.‌در آخر به آن پنیر صبحانه‌ را اضافه کرده و مخلوط نمایید.‌‌سپس نان‌ تست‌ دور‌گیری‌ نمایید‌.
روی‌ نان‌ دو قاشق غذاخوری از مواداسفناج‌ بریزید‌ و یک‌ لایه‌ نان‌ تست‌ دیگر‌ رویش‌ قرار بدهید‌.
‌مجددا دو قاشق غذاخوری از مواد و یک‌ لایه دیگر‌ از نون بگذارید . کلا سه تا نان تست‌ و دو لایه از مواد می شود.‌

حالا کل نان تست‌ را از ۶ طرف‌ داخل ترکیب‌ تخم‌مرغ و شیر بزنید و بعد داخل‌ پودر‌ سوخاری‌ بغلطانید.‌من به شیر‌ و تخم‌ مرغ‌ ادویه‌ هم‌ اضافه‌ نمودم.

‌در آخر داخل‌ ماهیتابه‌ با روغن‌ کم‌ سرخ‌ کنید.‌ حالانان تست‌ را از وسط مثلثی‌ برش‌ بدهید‌ و داخل‌ ظرف‌ سرو‌ بچینید.‌

نکته :

می توانید‌ لایه وسط از پنیر ورقه‌ای‌ هم‌ استفاده‌ نمایید.‌
هر کاناپ‌ به دو مثلث، یا چهار‌مثلث‌ کوچیک‌تر برش بدهید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها