سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی حرفه ای
برای درست کردن کاناپ اسفناج ابتدا قارچها را برش بدهید و داخل ماهیتابه تفت داده و به آن اسفناج ساطوریرا اضافه کنید.بعد یک ربع که آبش گرفته شد به آن سیر رنده شده و نمک اضافه نمایید.در آخر به آن پنیر صبحانه را اضافه کرده و مخلوط نمایید.سپس نان تست دورگیری نمایید.
روی نان دو قاشق غذاخوری از مواداسفناج بریزید و یک لایه نان تست دیگر رویش قرار بدهید.
مجددا دو قاشق غذاخوری از مواد و یک لایه دیگر از نون بگذارید . کلا سه تا نان تست و دو لایه از مواد می شود.
حالا کل نان تست را از ۶ طرف داخل ترکیب تخممرغ و شیر بزنید و بعد داخل پودر سوخاری بغلطانید.من به شیر و تخم مرغ ادویه هم اضافه نمودم.
در آخر داخل ماهیتابه با روغن کم سرخ کنید. حالانان تست را از وسط مثلثی برش بدهید و داخل ظرف سرو بچینید.
نکته :
می توانید لایه وسط از پنیر ورقهای هم استفاده نمایید.
هر کاناپ به دو مثلث، یا چهارمثلث کوچیکتر برش بدهید.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد