jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۶۶۴۰   ۳۱ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۱:۴۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی  و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.

طرز تهیه خیار شور خانگی (یک روزه)

مواد لازم خیار شور

 

خیار قلمی

2 کیلو

نمک

 1 لیوان

 برگ کرفس

 200 گرم

فلفل سبز تند

 5 عدد

ترخون

 300 گرم

شويد

 200گرم

سیر

: 1 بوته

تخم گشنیز

 1 قاشق چایخوری

آب و سرکه

به مقدار لازم

 

طرز تهیه خیار شور

 

  1. خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.

  2. سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
    آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.

  3. سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

  4. توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.

  5. سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
    وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
ابتکار عمل ایران و بن بست طرف‌ های غربی

ابتکار عمل ایران و بن بست طرف‌ های غربی

با روی کار آمدن کابینه سیزدهم، نگاه این دولت نسبت به انجام مذاکرات متفاوت از گذشته بود. اگرچه پیگیری توافق هسته‌ ای، تصمیمی کلان بوده و هست اما چگونگی راهبرد مذاکرات به دولت‌ها بستگی دارد.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها