jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۶۶۴۰ ۳۱ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۱:۴۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی  و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.

طرز تهیه خیار شور خانگی (یک روزه)

مواد لازم خیار شور

 

خیار قلمی

2 کیلو

نمک

 1 لیوان

 برگ کرفس

 200 گرم

فلفل سبز تند

 5 عدد

ترخون

 300 گرم

شويد

 200گرم

سیر

: 1 بوته

تخم گشنیز

 1 قاشق چایخوری

آب و سرکه

به مقدار لازم

 

طرز تهیه خیار شور

 

  1. خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.

  2. سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
    آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.

  3. سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

  4. توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.

  5. سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
    وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پرچم افراشته بر جنازه‌ها

پرچم افراشته بر جنازه‌ها

آسمان، خاکستری است. زمین، یک دشت وسیع است پر از خانه‌های مخروبه و خرابه‌های سیمان و بتون و آجری که روزی دیوارهای خانه‌هایی بودند.

مراکز درمانی در ICU

مراکز درمانی در ICU

در سراسر دنیا استانداردهای ایمنی مشخصی برای مراکز تجمعی گوناگون تعریف شده و در کشور ما نیز قانون معینی درباره لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در تمام ساختمان‌هایی که بیش از 25 نفر از آن بهره‌برداری می‌کنند تصویب شده‌است که براساس این قانون همه این ساختمان‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بین‌المللی ICS هستند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر