طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت

خورش قیمه یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که می‌توانید با دستور زیر آن را بدون گوشت درست کنید.
کد خبر: ۱۲۴۳۱۲۸
طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خورش قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است که به روش‌های مختلفی و با مواد متنوعی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای ۵ نفر
لپه: ۲ پیمانه
لیمو عمانی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۸ عدد
سویای درشت: ۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم

ابتدا مواد را به اندازه‌های ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب می‌پزیم سپس آب آن را گرفته و لپه‌ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت می‌پزیم.

سیب زمینی‌های خلال شده را به آن‌ها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه می‌دهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها