سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش فارس، دانشمندان با تجزیه و تحلیل ۱۲ مطالعه مربوط به ۵۰ سال گذشته به این نتیجه رسیدند که تولید بزاق بیشتر به از بین رفتن اسیدی که بعد از غذا ایجاد میشود؛ کمک میکند. پژوهشهای اخیر نشان میدهد، جویدن آدامس بدون قند ۲۸ درصد خطر پوسیدگی دندان را کاهش میدهد. محققان میگویند: این راهکار به افراد کمک میکند اسیدی را که هنگام غذا میخورند خنثی و شستوشو دهند؛ این اسیدها به طور معمول بعد از غذا به مدت ۲۰ دقیقه در دهان و به دندانها میچسبد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد