نَقل

حسام منظور، کارگردان، نویسنده و بازیگر تئاتر و تلویزیون، در ماه رمضان سریال برادر جان را روی آنتن شبکه سوم سیما داشت و به‌زودی بعد از دو سال دوری از صحنه تئاتر، نمایش الیزابت باتوری را روی صحنه خواهد برد که نویسنده، کارگردان و بازیگر این اثر خود اوست. او در گفت‌وگو با خبرآنلاین بیان کرده است:
کد خبر: ۱۲۱۱۱۱۹



من خودم را یک سلبریتی نمی‌دانم، بلکه یک بازیگرم که ممکن است سینما یا تلویزیون باعث شوند مردم مرا بیشتر بشناسند. برای من اینها دو اتفاق جدا است و در تئاتر همان آدم یا هیولای سابقم!
من حتی اگر امکانش را داشتم برای نمایشم هم چهره مشهور نمی‌آوردم. من اعتقاد به بازیگر دارم، بازیگر تئاتر. گرچه نمی‌توان مرزبندی کرد، چرا که الان بازیگران شناخته شده تئاتری هم هستند اما حتما از بازیگرانی استفاده می‌کنم که سال‌ها تجربه بازی در تئاتر داشته باشند و اگر معروف هم باشند که چه بهتر؛ اما قطعا با بازیگری که تا به حال روی صحنه تئاتر نبوده کار نخواهم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها