کنایه عجیب بیرانوند: دشمن شاد شدیم!

قبل از بازی رفت فینال آسیا استقلالی‌ها و پرسپولیسی‌ها شدیدا برای هم در فضای مجازی کری می‌خواندند. این کری خوانی‌ها ظاهرا روی بازیکنان پرسپولیس هم اثر گذاشته است. در حالی که این تیم به بازی برگشت چشم دارد و می‌تواند امیدوار باشد، علیرضا بیرانوند حرف‌هایی زده که طبیعتا به آرامش پرسپولیس کمکی نمی‌کند. او دیروز بعد از شکست در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت: «از این اتفاق خیلی ناراحت هستم اما می‌خواهم بگویم پرسپولیس دشمن شاد شد و دشمنانش الان شاد هستند، اما آنها فقط تا امروز می‌توانند شاد باشند، چراکه ما بازمی‌گردیم، از هواداران و پیشکسوتان می‌خواهم انرژی مثبت بفرستند، ما می‌توانیم برگردیم و قطعا باز خواهیم گشت. هواداران نگران نباشند. این قول را به آنها می‌دهم که می‌توانیم مقابل صد هزار هوادار شادی را به تیم بدهیم. شما دیدید در نیمه اول کاشیما چیزی برای گفتن نداشت.»
کد خبر: ۱۱۷۴۴۸۵

بیرانوند در مورد این‌که به نظر می‌رسد او از موضوعی دلخور است و جوری صحبت می‌کند که انگار برخی علاقه‌ای به قهرمان شدن پرسپولیس نداشتند، نوشت: «همین الان در صحبت‌هایم گفتم امروز اتفاقی افتاد که پرسپولیس دشمن شاد شد. از قبل هم این مساله را می‌دانستند و خیلی هم دوست داشتند این اتفاق بیفتد، اما آنها فقط تا امروز شاد باشند. ما بازمی‌گردیم. این افراد از بازی با الدحیل شاد بودند اما درنهایت غمگین شدند.»

او درباره اتفاقات رختکن و بعد عملکرد بد پرسپولیس در نیمه دوم توضیح داد: «ما در رختکن احساس کردیم در نیمه دوم می‌توانیم گلزنی کنیم و یک مقدار تمرکزمان را از دست دادیم. امیدوارم بتوانیم در برگشت جبران کنیم. »

بیرانوند درباره انتخابش به‌عنوان بهترین بازیکن سال آسیا هم نوشت:«اولین هدف من کسب قهرمانی است. تا وقتی قهرمان نشدیم به سایر مسائل فکر نمی‌کنم. تیمی که قهرمان نشود نمی‌تواند نامزدی برای مرد سال آسیا داشته باشد.

خیلی زحمت کشیدیم و زجر زیادی را متحمل شدیم. یک بازیکن هم از دست دادیم، دفاع راست نداریم و مجبور هستیم از دفاع وسط‌مان در دفاع راست استفاده کنیم. شایان مصلح در خیلی از بازی‌ها به میدان نرفته و شرایطمان خیلی خیلی سخت است.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها