«مردان گریه نمی‌کنند» در راه اسکار

سینمای بوسنی فیلم «مردان گریه نمی‌کنند» را به عنوان نماینده این کشور در شاخه بهترین فیلم خارجی جوایز اسکار معرفی کرد.
کد خبر: ۱۰۶۴۱۲۰

به گزارش ایسنا، «مردان گریه نمی‌کنند» به کارگردانی «آلن دریلویچ» اولین نمایش جهانی خود را در جشنواره فیلم کارلووی‌واری تجربه کرد و اخیرا نیز با نمایش در جشنواره «سارایوو»، جایزه بهترین فیلم از نگاه مخاطبان جوان را کسب کرد.

این فیلم سابقا در کارلووی‌واری نیز جایزه ویژه هیات داوران و جایزه سینمای اروپا را به خود اختصاص داده بود.

داستان فیلم «مردان گریه نمی‌کنند» به دو دهه پس از پایان جنگ در یوگسلاوی مربوط می‌شود و درباره گروه‌های گوناگون افسران بازنشسته است که برای درمان گروهی در یک هتل دورافتاده کوهستانی دور هم جمع می‌شوند.

آخرین مهلت معرفی فیلم از سوی کشورها برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی دوم اکتبر (10 مهرماه) است و آکادمی اسکار پس از بررسی فیلم‌های واجد شرایط برای رقابت در این شاخه را معرفی می‌کند.

مراسم نودمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز چهارم مارس (14 اسفند) برگزار خواهد شد.

سال گذشته اصغر فرهای با فیلم «فروشنده» توانست دومین اسکار خارجی را برای سینمای ایران به ارمغان بیاورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها