یک هفته‌ نامه آمریکایی:

ترامپ! دهان گشادت را ببند

یک هفته‌ نامه آمریکایی در یادداشتی به شدت از هشدارهای تهدیدآمیز دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا علیه کره شمالی انتقاد کرده است.
کد خبر: ۱۰۶۲۲۱۸
ترامپ! دهان گشادت را ببند

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، هفته‌نامه «ویک» در تیتر خود نوشته است: «رئیس‌جمهور ترامپ، لطفاً درباره کره شمالی، دهانت را ببند.»

رسانه آمریکایی نوشته است: «در سال 1962، ایالات متحده و شوروی وارد یک تقابل هسته‌ای پرمخاطره شدند زیرا شوروی به صورت مخفیانه اقدام به مستقر کردن موشک‌های بالستیک در کوبا کرده بود.»

در ادامه این مطلب آمده است: «در سال 2017، ایالات متحده آمریکا و کره شمالی وارد یک تقابل هسته‌ای پرمخاطره شده‌اند زیرا ترامپ بی‌صلاحیت‌ترین، نادان‌ترین و خطرناک‌ترین فرد قلدرمآبی است که تا کنون این سمت را در دست گرفته است.»

این نشریه نوشته است: «او باید به دنیا لطف کرده و دهان گشاد فربه‌اش را ببندد. تنش‌ها درست از همان‌ لحظه‌ای افزایش یافت که ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد؛ و این تقریباً هر بار ناشی از تقابل‌جویی‌های بوده و اینکه نمی‌تواند برای پنج ثانیه سکوت اختیار کند.»

پیش از این شمار زیادی از نمایندگان کنگره آمریکا هم از مواضع ترامپ که کره شمالی را با لحنی غیرمعمول تهدید کرده بود، انتقاد کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها