دایی: همیشه از کی‌روش حمایت می‌کنم

مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران و سرمربی سایپا می‌گوید کی‌روش کارهای خوب زیادی برای تیم ملی انجام داده و او یکی از کسانی است که همواره از مربی پرتغالی حمایت کرده است.
کد خبر: ۱۰۴۰۸۵۹

علی دایی که حضور در جام‌های جهانی 1998 و 2006 را به‌عنوان بازیکن تجربه کرده، به سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) گفت: در سال‌های اخیر آقای کی‌روش و همکارانش کارهای زیادی برای تیم ملی انجام داده‌اند. این مربی پرتغالی نظم و عزم راسخ را به تیم ملی آورده، اما یکی از مهم‌ترین کارهایی که او انجام داده، تغییر بازیکنان اصلی و آوردن جوانان به تیم ایران بوده است.

سرمربی سایپا تصریح کرد: رابطه خیلی خوبی با کی‌روش دارم و همیشه از او حمایت می‌کنم. او بارها در محل تمرین تیم من حضور پیدا کرده است. من عاشق کسانی هستم که به تیم ملی کشورمان کمک می‌کنند و کارلوس یکی از آنهاست.

دایی درباره کیفیت کنونی تیم ملی هم گفت: تحت‌تأثیر بازیکنان مختلف زیادی از تیم ملی کنونی ایران قرار گرفته‌‌ام. من به آنها به‌عنوان یک تیم نگاه می‌کنم، نه به‌عنوان بازیکنان انفرادی چون ما هم خط دفاعی داریم و هم خط حمله. کنار استرالیا یکی از بهترین تیم‌های آسیا هستیم چون در سال‌های اخیر مقابل هیچ تیم آسیایی شکست نخورده‌ایم. امیدوارم اگر تیم ملی به جام جهانی راه پیدا کرد، برای اولین بار از مرحله گروهی این مسابقات صعود کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها