رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی تهران:

ماه رمضان کمبود و گرانی در عرضه مرغ نداریم

رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی تهران گفت: درحال حاضر تولید و عرضه مرغ بیش از نیاز کشور است و با توجه به ذخایر اعلام شده از سوی شرکت پشتیبانی امور دام، با توجه به نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان کمبودی در بازار مرغ وجود ندارد.
کد خبر: ۱۰۳۱۱۳۱

محمد یوسفی در گفت‌وگو با جام‌جم آنلاین افزود: با توجه به اعلام شرکت پشتیبانی امور دام حدود 40 تا 50 هزار تن ذخیره مرغ در کشور وجود دارد و علاوه بر آن تولید مرغ گوشتی بیش از نیاز کشور است؛ بنابراین افزایش قیمتی در مرغ نخواهیم داشت.

وی افزود: با توجه به این‌که بخشی از تولید مرغ کشور به کشورهای عراق، افغانستان و امارات صادر می‌شد، با قطع صادرات این محصول به دلیل بروز بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان از آبان ماه سال گذشته، میزان تولیدی که صادر می‌شد به میزان عرضه داخلی نیز افزوده شود و درحال حاضر تولیدکنندگان با توجه به هزینه‌های تولید متضرر هستند.

به گفته رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی تهران، در سال 94 حدود صد هزار تن و سال گذشته حدود 50 هزار تن مرغ به کشورهای همجوار صادر شد که با توجه به بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان این میزان صادرات قطع شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این بیماری درحال حاضر برطرف شده است یا خیر گفت: بله این بیماری رفع شده است و سازمان دامپزشکی کشور به دنبال این است که در منطقه این موضوع را اعلام کند تا بتوانیم صادرات را از سر بگیریم.

وی در مورد قیمت مرغ در بازار نیز گفت: در سطح خرده‌فروشی‌ها، قیمت‌ها در نقاط مختلف تهران و استان‌ها متفاوت است و مرغ با توجه به مرکز شهر و بالاشهر و پایین‌شهر از کیلویی حدود 6500 تا 7500 تومان فروخته می‌شود.

یوسفی افزود: البته درحال حاضر در سطح شهر فروشگاه‌هایی نیز هستند که تازه دایر شده‌اند و ارزان‌فروشی می‌کنند و حتی مرغ را از قیمت میادین میوه و تره‌بار ارزان‌تر می‌فروشند.

وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر با توجه به هزینه‌های مرغداران اگر مرغ به قیمتی کمتر از 7500 تا 7800 تومان عرضه شود، مرغدار به حاشیه زیان می‌رود و برای این‌که چرخ تولید بچرخد، تنظیم بازار باید هم منافع تولیدکننده را در نظر گیرد و هم منافع مصرف‌کننده را.

یوسفی تولید سالانه مرغ در کشور را حدود دو میلیون و 200 هزار تن ذکر کرد و گفت: نیاز مصرفی کشور کمتر از این میزان است و نیازی به واردات مرغ از خارج نداریم و باید برای مازاد آن برنامه‌ریزی صادراتی داشته باشیم.

وی در مورد تولید و نیاز استان تهران نیز گفت: در تهران تولید مرغ کمتر از تقاضای این استان است و حدود 70 تا 75 درصد نیاز مرغ تهران از استان‌های دیگر تأمین می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها