محمد محمدی در گفت و گو با ایرنا افزود : با از سر گیری فعالیت این سالن ها پس از سالها وقفه و رکود، اکنون مردم تنکابن، رامسر، بابل، قائمشهر، جویبار و نور صاحب سینما شده اند.
وی ادامه داد: با ترمیم، تجهیز و ساخت این هفت سینما، 2 هزار و 175 صندلی به ظرفیت سینماهای مازندران اضافه شد.
* بازسازی سالن ها قدیمی و تجهیز سالن های جدید
محمدی توضیح داد: سینمای انقلاب تنکابن، هتل رامسر و هنر و تجربه بابل پس از حدود یک دهه تعطیلی، با ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاری برای تجهیز و ترمیم آنها، فعال شدند.
محمدی گفت : برای فراهم آوردن امکانات و فضاهای سینمایی در دیگر شهرستان های مازندران هم بهینه سازی و استفاده از سالن های فرهنگی و هنری در دستور کار قرار گرفت که برای این منظور موسسه سینما شهر وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ترمیم و بازسازی این سالن ها اقداماتی را در سه سال و نیم اخیر انجام داد .
وی افزود : بعضی از شهرستان ها که در دولت یازدهم با ترمیم و بازسازی سالن ها صاحب سینما شدند ، تا سال ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی سینما داشتند و در گذر زمان بنا به دلایلی از این امکانات فرهنگی و هنری محروم شدند .
محمدی از قائمشهر و جویبار به عنوان دو شهرستانی نام برد که سال های نه چندان دور صاحب سینما بودند و گفت : برای برخورداری مردم این شهرستان ها نیز از ظرفیت های ساختاری موجود استفاده شده است.
وی افزود : سالن مجتمع ارشاد و حر در قائمشهر، الغدیر در جویبار و پیامبر اعظم در نور از جمله ظرفیت های سینمایی فراهم شده با تجهیز و ترمیم در مازندران است.
* سینماهای هنر و تجربه؛تجربه های نو برای سینماگران مازندران
رئیس اداره سینمایی مازندران همچنین گفت که با راه اندازی سالن سینمایی جدید هنر و تجربه در نوشهر، امکانات و فضا برای سینماگران استان فراهم شده است.
وی افزود: افتتاح این مرکز فرصت خوبی است تا آن دسته از جوانان مازندرانی که توانمندی و استعداد مناسبی در زمینه فیلم و هنر دارند، ایده های نو خود را در این سینماها ارائه کنند.محمدی گفت: امسال همچنین با ترمیم و تجهیز سینمای هنر و تجربه بابل و آغاز فعالیت آن، بخش دیگری از امکانات و فضای مورد نیاز برای سینماگران مازندران فراهم شد.
* بازسازی سینما انقلاب بابل
رئیس اداره امور سینمایی مازندران همچنین از بازسازی سینمای انقلاب بابل ، یکی از 2 سینمای این شهرستان به عنوان برنامه آتی اداره کل فرهنگ و ارشاد برای افزایش فضای سینماهای استان نام برد .
هم اکنون 13 سینما با 14 سالن نمایش در شهرستان های مازندران فعالیت دارند.این سینماها که ظرفیت آنها 5 هزار و 414 صندلی است، در 12 شهر استان واقع هستند. مازندران دارای 22 شهرستان با 58 نقطه شهری است .
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد