حال و روز دنیرو بعد از ترامپ

شهردار شهری در ایتالیا که جد پدری رابرت دنیرو، ستاره مشهور هالیوود در آنجا زندگی می‌کرد، گفته که آماده است تا با «دستانی گشاده» از این هنرپیشه استقبال کند.
کد خبر: ۹۶۷۸۴۰

به گزارش بی.‌بی.‌سی، رابرت دنیرو که شهروندی آمریکا و ایتالیا را دارد، پیشتر گفته بود در صورتی که دونالد ترامپ به ریاست‌جمهوری برسد به شهرک فراتسانو در استان کامپوباسو نقل مکان خواهد کرد. دنیرو پس از اعلام نتایج انتخابات و پیروزی دونالد ترامپ به شوخی گفته است «احتمالا» به فراتسانو خواهد رفت. او گفته است گزینه مشت زدن به ترامپ دیگر «روی میز نیست.»

رابرت دنیرو گفته است: «او (ترامپ) اکنون رئیس‌جمهور است و من باید به این جایگاه احترام بگذارم.»

آنتونیو چریو، شهردار این شهر کوچک به رسانه‌های محلی گفته است «ما آماده استقبال از او با دستانی گشاده هستیم.»

پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری، دنیرو در ویدیویی که برای تشویق مردم به رای دادن ضبط شد، با حمله به دونالد ترامپ گفت: «دلم می‌خواهد با مشت توی صورتش بکوبم.» اجداد آقای دنیرو در سال 1890 از ایتالیا مهاجرت کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها