دستور تازه ملک سلمان:

پاداش آل سعود برای کودک‌کشی

وزارت کشور عربستان:

قاتل سرجوخه سعودی از اعضای داعش است

سخنگوی امنیتی وزارت کشور سعودی اعلام کرد که قاتل مذهل فهد محمد السلولی یکی از سرجوخه‌های نیروهای امنیتی در استان بیشه، از اعضای داعش است.
کد خبر: ۹۳۲۴۴۸
قاتل سرجوخه سعودی از اعضای داعش است

به گزارش جام جم آنلاین ، پیش از این، سخنگوی رسانه‌ای منطقه عسیر اعلام کرده بود که بامداد ۱۱ اوت، سرجوخه السلولی، ابتدا توسط خودرویی به زیر گرفته شد و سپس مهاجم، او را هدف ضربات چاقو قرار داد که به شهادتش انجامید.

به گفته سخنگوی امنیتی وزارت کشور سعودی، نیروهای امنیتی موفق به دستگیری قاتل شدند. او عمر سعید مهدی باهیمصی نام دارد، از اتباع یمنی مقیم سعودی و ۲۰ ساله است.

وی در تحقیقات اولیه، به پیوستن به گروه داعش و بیعت با آن اعتراف کرده است و گفته که مقتول را در داخل مسجد و پس از خروج از آن تعقیب کرده و در زمان مناسب، حمله غافلگیر کننده خود را انجام داده است.

وی توضیح داده که به طور عمد، سرجوخه السلولی را با خودرو زیر گرفته، سپس از خودرو پیاده شده و چند ضربه با چاقو به گردن او زده است.

وی افزوده که قاتل انگیزه خود را، عضویت مقتول در نیروهای انتظامی عنوان کرده است.

قاتل همچنین به ارتباط خود با داعش در خارج از سعودی پیش از این جنایت اعتراف کرده است.

تحقیقات در خصوص این جنایت تروریستی همچنان ادامه دارد تا تمام کسانی که درگیر آن هستند، دستگیر شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها