کدام سبزی‌ها را باید بیشتر بخورید؟

کارشناس تغذیه گفت: بهتر است سبزی‌هایی که برگ‌دار هستند، به رنگ سبز تیره بیشتر مصرف شوند. گروه سبزی‌های شامل سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادمجان، پیاز و سیب‌زمینی است.
کد خبر: ۹۰۶۹۳۵
کدام سبزی‌ها را باید بیشتر بخورید؟

به گزارش جام جم سرا ، مریم رضایی در توضیح بیشتر گروه سبزی‌ها گفت: این گروه شامل انواع سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادنجان، نخودسبز، لوبیا سبز ، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سیب‌زمینی است.

وی درمورد مواد مغذی‌ سبزی‌ها گفت: انواع ویتامین‌های A,B.C و مواد معدنی مثل پتاسیم، منیزیم،‌آهن است و مقدار بسیار زیادی این گروه فیبر دارد.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: برای محافظت بدن در برابر عفونت، ترمیم زخم، تقویت بینایی و سلامت پوست بهتر است بیشتر مصرف شود.

رضایی گفت: سبزی‌ها دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی بوده و در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارند. البته قبل از مصرف آنها باید به دقت شستشو و ضدعفونی شوند و برای پختن سبزی از آب کم استفاده شود و حتی آب استفاده شده نیز مصرف شود، چرا که بخشی از ویتامین‌های سبزی وارد آب می‌شود.

این کارشناس تغذیه مقدار توصیه شده مصرف روزانه سبزی‌ها را 3 تا 5 واحد دانست و گفت: یک واحد سبزی برابر با یک لیوان سبزی خام برگ‌دار مثل اسفناج و کاهو است یا می‌توان نصف لیوان سبزی پخته یا خام خورد شده یا نصف لیوان نخودسبز، لوبیا سبز و هویج خرد شده یا یک عدد گوجه‌فرنگی، هویج یا خیار متوسط است.

وی تاکید کرد: سبزی‌ها باید تازه تهیه و مصرف شوند و بهتر است به صورت خام مصرف شوند چون ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.

منبع: فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها