نقل قول های هفته

مهران غفوریان: من قهر نکردم

اخیرا در سری دوم «در حاشیه» بازی کردم، اما چون با فیلم سینمایی «ناردون» قرارداد داشتم تا قسمت 21 این مجموعه کنار دوستان بودم و به اقتضای شرایط از گروه در حاشیه به کارگردانی مهران مدیری خداحافظی کردم. شایعاتی که درباره قهر من از پروژه در حاشیه شنیده می‌شود، صحت ندارد. در این سریال 24 قسمتی من و جواد رضویان در 21 قسمت بازی کردیم، اما به خاطر فعالیت‌های دیگر و قولی که داده بودم باید از این مجموعه خارج می‌شدم. هیچ حاشیه‌ای هم وجود ندارد و همان‌طور که بعدا خواهید دید فیلمنامه به شکلی طراحی شد تا من به بهانه انتقال به بند دیگر زندان از مجموعه بیرون می‌روم. تاکنون 14 قسمت را ضبط کردیم و بعد از اتمام ساخت فیلم ناردون دوباره برای ادامه اجرای پلاتو به تهران برمی‌گردم.
کد خبر: ۸۶۶۸۳۴

این برنامه با اتفاقات جدیدی همراه است و امیدوارم بتواند جای خود را بین مردم باز کند. این روزها نقش شیرمرد را در فیلم ناردون به کارگردانی فریدون حسن‌پور بازی می‌کنم. این شخصیت کسی است که مردم محله با او مشکل دارند، اما ناچارند با او ارتباط داشته باشند. علاوه‌بر این تا دو هفته آینده در یک کار سینمایی جدید بازی می‌کنم که البته کار جدی است و طنز و کمدی ندارد./ مهر

مهوش صبرکن: سودابه در مرحله نگارش است

من چون از اول تئاتری بودم و بعد وارد تلویزیون شدم، تمام کارهایم را مثل بچه‌هایی که به دنیا آوردم، دوست دارم. ولی خب بچه‌ها طبیعتا تفاوت‌هایی با هم دارند. من سریال‌های دیگرم را مثل «یوسف پیامبر(ع)»، «خانه‌ای در تاریکی» و «جراحت»‌ را هم دوست دارم ولی همان‌طور که «روزی روزگاری» در کارنامه هنری همسرم (محمود پاک‌نیت) نقطه عطف بود، «پس از باران» هم برای من نقطه عطف است. من کم کار می‌کنم و بیشتر ترجیح می‌دهم نقش‌های متفاوتی را که جای کار داشته باشند قبول کنم. در حال حاضر هم در حال خواندن چند متن هستم، اما هنوز نظرم را اعلام نکرده‌ام. چند سالی است گرفتار نوشتن «سودابه» هستم. در حال حاضر از یک نویسنده شیرازی برای اتمام آن کمک گرفته‌ام و می‌خواهم همه فکرم را برای نوشتن سودابه بگذارم.

من نویسنده نیستم و ادعای نویسندگی هم ندارم، ولی چون به سوژه‌ای که در ذهنم بود بسیار راغب بودم، سعی کردم هر طور شده دست به قلم ببرم. این سوژه شاید 20 سال است که در ذهن من وجود دارد، ولی چون درگیر زندگی و کار بودم مرتبا از یادم می‌رفت تا این‌که برای کار آقای احمدجو که در میمه اصفهان بودیم و من شدیدا آنجا تنها بودم، تصمیم گرفتم برای نوشتن «سودابه» وقت بگذارم. 200 صفحه طرح اولیه را همانجا نوشتم و بعد آن را تحویل یک نویسنده شیرازی دادم و او هم‌اکنون در حال پرورش کار است./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها