برانکو: می‌خواهیم قهرمان شویم

راز‌های خیز آرام پرسپولیس

پرسپولیس با فوتبالی شناور آهسته و پیوسته پیش آمد و در پایان نیم فصل اول با قرار گرفتن در رده چهارم، نوید داغ شدن هرچه بیشتر نیم فصل دوم این رقابت‌ها را داد؛ تیمی که حالا هوادار، بازیکن و مربی‌اش روی قهرمانی آن حساب می‌کنند.
کد خبر: ۸۶۵۶۵۵

به گزارش جام‌جم، پرسپولیس در حالی با برتری 2 بر صفر برابر راه‌آهن به نیمه راه رقابت‌های لیگ برتر رسید که در این دیدار یکی از کم‌نقص‌ترین و زیباترین بازی‌های فصل خود را به نمایش گذاشت؛ فوتبالی شناور که آزاد گذاشتن بازیکنان تکنیکی و استفاده کم‌نقص از چاشنی سرعت در ضدحملات و حملات و پاسکاری‌های دقیق فقط بخشی از آن بود و حسابی رضایت هواداران این تیم را جلب کرد. برانکو به خوبی می‌داند ریشه حمایت و صبر ابتدای فصل هواداران پرسپولیس در همین سبک و سیاق بازی کردن تیمش است و به آن می‌بالد.

سرمربی پرسپولیس دیروز درباره شرایط تیمش گفت: می‌خواهیم قهرمان شویم. طبیعی است که باشگاه‌های دیگر هم به دنبال این موضوع هستند، اما ما با توجه به نتایجی که کسب کرده‌ایم، دنبال قهرمانی هستیم.

برانکو در مورد این‌که دیگر تیم‌ها در نیم‌فصل دوم دفاعی‌تر بازی می‌کنند، گفت: به من ربطی ندارد که دیگران چگونه بازی می‌کنند ما هدف و روش بازی خودمان را می‌دانیم.

کریم باقری دستیار برانکو نیز به ایسنا گفت: خوشحالیم که بازی زیبای تیم‌مان با کسب نتیجه همراه بود. ما یک بازی منطقی ارائه کردیم و توانستیم تیم خوب راه‌آهن را شکست دهیم. این پیروزی تاثیر مثبت زیادی در روحیه بازیکنانمان داشت و امیدواریم با ادامه این روند شرایط‌مان را در نیم فصل دوم بهتر کنیم.

وی افزود: پرسپولیس هم خوب بازی می‌کند و هم نتیجه می‌گیریم. روند خوب ما حاصل تمریناتی است که کادر فنی تیم در نظر گرفته و بازیکنان با انگیزه بالا آنها را انجام می‌دهند. نمی‌دانم نوع و شیوه بازی‌مان نامش چیست، شاید بعضی‌ها بگویند تیکی‌تاکا بازی می‌کنیم یا هر شیوه دیگری. مهم این است که بازی زیبا ارائه می‌دهیم و در نهایت هم به پیروزی می‌رسیم. مطمئنا پرسپولیس شایستگی کسب بهترین نتایج را دارد.

طارمی: تیکی‌تاکا بازی می‌کنیم

مهدی طارمی، مهاجم پرسپولیس و آقای گل نیم فصل اول درباره صدرنشینی خود در جدول گلزنان، گفت: هیچ وقت دوست ندارم برای هدف‌های شخصی، پرسپولیس موفق نشود. خوشحالم که برابر راه‌آهن به پیروزی رسیدیم، اما از این‌که با گل‌های من به پیروزی رسیدیم، برایم شیرین‌تر بود. مدت‌هاست پرسپولیس آقای گلی در لیگ برتر نداشته است. خوشحالم این افتخار را برای خودم و پرسپولیس کسب کردم. می‌خواهم با تمام تلاشم این روند را ادامه بدهم و در انتهای فصل با شکستن رکورد به عنوان آقای گلی دست پیدا کنم.

طارمی در پاسخ به این پرسش که با این شرایط پرسپولیس می‌تواند در نیم فصل دوم روند خوبش را ادامه دهد و قهرمان شود، افزود: تیم ما از توانایی بالایی برخوردار است. در ابتدای فصل بازیکنان خوب زیادی را جذب کردیم و همان‌طور که گفتم با تدابیر کادر فنی بازی‌های خیلی خوبی را به نمایش گذاشتیم. مطمئنا می‌توانیم همین روند را در نیم فصل دوم ادامه بدهیم و در انتها هم قهرمان شویم. همان‌طور که برانکو بارها گفته پرسپولیس یکی از گزینه‌های قهرمانی است به شرط این‌که خودمان تلاش کنیم و حاشیه‌ها را از تیم دور کنیم.

او درباره حمایت‌های برانکو گفت: برانکو از نظر فنی و همین‌طور اخلاقی یکی از بهترین‌هاست. از وقتی به پرسپولیس آمده تاثیرات مثبت زیادی روی تیم گذاشته است. شما اگر بازی‌های ما را تماشا کنید، می‌بینید بازی‌های خیلی زیبایی به نمایش می‌گذاریم؛ در بازی پاس‌های زیادی به یکدیگر می‌دهیم و به نوعی تیکی‌تاکا بازی می‌کنیم. همه اینها مرهون زحمات ایوانکوویچ است. این نوع بازی کردن ما به دلیل تمریناتی است که او طراحی کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها