تنفر؛ انگیزه زورگیری از دختران

مرد معتاد که به توهم شیشه و تنفر از دختران، در پوشش مسافربر زنان را سوار و از آنها اخاذی می‌کرد با تیزهوشی یکی از طعمه‌هایش دستگیر شد.
کد خبر: ۸۳۳۰۹۳

به گزارش جام‌جم، 22 خرداد امسال دختر 20 ساله‌ای با مراجعه به ماموران کلانتری 123 نیاوران از راننده مسافربری شکایت کرد و گفت: در خیابان مینی‌سیتی منتظر تاکسی بودم و سوار یک دستگاه پراید سفید شدم. پس از طی مسافتی، ناگهان راننده در خیابان کاشانک به داخل یکی از خیابان‌های فرعی پیچید و خودرو را کنار یک ساختمان نیمه‌کاره نگه داشت. راننده گفت: «صدایت درنیاید» و با تهدید چاقو کیف دستی‌ام را که حاوی مقداری وجه نقد و گوشی تلفن همراه بود از دستم کشید. در حالی که بسیار ترسیده بودم، از خودرو پیاده شدم و با جیغ و فریاد کمک خواستم. راننده پراید با مشاهده این صحنه بسرعت از محل گریخت.

با آغاز رسیدگی به پرونده و بررسی پرونده‌های مشابه، کارآگاهان متوجه شدند سرقت‌های مشابه دیگری، به همین شیوه و شگرد توسط راننده یک دستگاه خودروی سفیدرنگ و یک دستگاه خودروی پراید خاکستری‌رنگ صورت گرفته که در تمامی آنها راننده جوانی با مشخصات یکسان، با تهدید چاقو از زنان جوان زورگیری کرده است.

یکی از مالباختگان در اظهاراتش به کارآگاهان گفته بود: عصر 17 خرداد از خیابان شهید بهشتی به مقصد میدان هفت حوض سوار یک پراید سفیدرنگ شدم که در کوچه مهرانپور، راننده با تهدید کیف دستی‌ام را که حاوی مدارک‌شناسایی، کیف پول و گوشی تلفن‌همراهم بود سرقت کرد.

مالباخته‌ای دیگر با اشاره به رنگ خاکستری پراید به کارآگاهان عنوان کرده بود: پس از سوار شدن در یک دستگاه خودروی پراید خاکستری‌رنگ، با تلفن همراه در حال مکالمه با همسرم بودم که ناگهان از کنار در سمت راننده، راننده پراید چاقوی بزرگی را بیرون آورد و روی پای من فشار داد و گفت: هرچه پول داری بده. من هم که ترسیده بودم، تمام پول نقد خود را که حدود 230 هزار تومان بود به راننده دادم و موفق شدم سریع پیاده شوم؛ اما متاسفانه نتوانستم شماره پلاک آن را یادداشت کنم.

دستگیری مجرم سابقه‌دار

ماموران در ادامه راننده پراید را شناسایی کردند، که او در اظهاراتش گفت: خودرو را در منطقه لویزان برای خرید روزنامه ترک کرده بودم که سرقت شد. با انجام چهره‌نگاری و بهره‌گیری از بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار، یکی از مجرمان سابقه‌دار به نام حمیدرضا مورد شناسایی قرار گرفت. بررسی سوابق متهم نشان داد وی از سال 1379 تاکنون بارها به اتهام ارتکاب جرایم مختلف اخلال در نظم عمومی، حمل و نگهداری موادمخدر فروش اموال سرقتی، سرقت مقرون به آزار، تخریب عمدی و ورود به عنف به اماکن خصوصی دستگیر و روانه زندان شده است.

با شناسایی مخفیگاه متهم در منطقه لویزان، کارآگاهان وی را دستگیر و به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند.

حمیدرضا پس از دستگیری و مواجهه حضوری با تعدادی از شاکیان، به زورگیری از آنها و همچنین انجام سرقت‌های مشابه در دیگر مناطق شهر تهران بویژه در شرق و شمال شرق تهران اعتراف کرد.

متهم در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: «از سال 81 تاکنون به مصرف موادمخدر از نوع شیشه اعتیاد دارم. آخرین‌بار 20 اسفند سال گذشته دستگیر و یک ماه بعد با سپردن وثیقه از زندان آزاد شدم و بعد فرار کردم. به خاطر توهمی که از دختران داشتم، آنها را به عنوان مسافر سوار می‌کردم و با تهدید اموالشان را سرقت می‌کردم.

سرهنگ کارآگاه کرم یوسف‌وند، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه با اعتراف متهم به سرقت از زنان، به خواست بازپرس پرونده، عکس او بدون پوشش در روزنامه‌ها چاپ می‌شود تا کسانی که از او شکایت دارند به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

وی در پایان هشدار داد: در صورت مواجه شدن شهروندان با چنین شرایطی توصیه پلیس آن است که به هیچ عنوان با سارقان درگیر نشوند و مشخصات سارقان، داخل خودرو و در صورت امکان شماره پلاک خودرو را به‌خاطر بسپارند؛ ضمن آن که توصیه اصلی پلیس به شهروندان برای انجام سفر‌های درون‌شهری، استفاده از وسایط نقلیه عمومی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها