طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یککاسه کوچک رب گوجه را با 2 لیوان آب جوش خوب مخلوطکنید سپس آن را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا سیر،سبزی معطر خشک،نمک و کمی فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاًباهم مخلوط شوند.بعد از 5-4 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
2. قارچها را خوب بشویید سپس با یک چاقوی تیز ساقه آنها را جدا کنید. یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید. اکنون قارچها را داخل ظرف طوری بچینید که قسمتی که ساقه به قارچ وصل میشود کف ظرف قرار گیرد. حالا پودر سیر، پودر آویشن و سسی را که آماده کرده بودید روی قارچها بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قارچها کمی نرم شوند.
3. اکنون ظرف را بیرون آورید، پنیر و پودر سوخاری را روی مواد ریخته و آن را دوباره در فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود سپس آن را سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر می خواهید غذای شما بیشتر حالت پنیری داشته باشد، علاوه بر پنیر موزارلا از پنیر پارمسان هم استفاده کنید.(آشپزی مثبت)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد