شیاد حیله گر همبرگرها را مسموم کرد

پرونده مردی که متهم است با همبرگر مسموم یک زوج سالخورده را بیهوش و اموال آنها را به سرقت برده است ، روز گذشته با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد.
کد خبر: ۸۰۶۴۴

در یکی از روزهای اردیبهشت ماه امسال در پی تماس تلفنی با منزل یک زوج سالخورده ، فردی که از آن سوی گوشی سخن می گفت عنوان کرد صاحب یک طلافروشی در شهر مشهد است و هنگامی که مرد صاحبخانه به اتفاق همسرش پولهای خود را در این شهر گم کرده بودند با مراجعه با مغازه وی قصد فروش طلایشان را داشته اند که وی مانع از فروش طلا شده و سپس پول مورد نیاز آنها را پرداخت کرده است و این زوج شماره تلفن فوق را در اختیار وی قرار داده اند. در پی این تماس مرد صاحبخانه عنوان کرد اشتباهی صورت گرفته زیرا آنها هیچگاه در چند سال گذشته به مشهد مسافرت نکرده اند. در ادامه این مکالمه تلفنی سرانجام مرد تماس گیرنده درخواست کرد تا ملاقاتی با صاحبخانه داشته باشد.در زمان تعیین شده وقتی مرد صاحبخانه در محل قرار در حوالی میدان آزادی حضور پیدا کرد فردی با مراجعه به وی ، خود را صاحب طلافروشی در مشهد معرفی و با عذرخواهی از این که برای آنها ایجاد مزاحمت کرده است خطاب به مرد صاحبخانه گفت : من یک طلافروش معتبر هستم که قصد دارم در تهران اقدام به خرید مغازه نموده و فعالیت خود را در زمینه خرید و فروش طلا در تهران دنبال کنم .وی افزود: از آنجایی که احساس می کنم شما فرد مورد اعتمادی هستید از شما می خواهم که در این خصوص به من کمک کرده و قول می دهم در صورتی که موفق به خرید مغازه شوم شما را نیز در فعالیت خود سهیم کنم .در ادامه این آشنایی مرد صاحبخانه که تحت تاثیر گفته های مرد طلافروش قرار گرفته بود او را به خانه اش دعوت کرد و آنها پس از بحث و گفتگو در خصوص این موضوع تصمیم نهایی را اتخاذ کردند.شب هنگام میهمان غریبه خطاب به صاحبخانه گفت : چون امروز من برای شما ایجاد مزاحمت کرده ام اجازه می خواهم تا شام میهمان من باشید زیرا من تبحر خاصی در پختن همبرگر دارم . در پی این اصرار میهمان در آشپزخانه مشغول تهیه شام شد و پس از مسموم کردن همبرگرها با قرص بیهوشی زوج سالخورده را بیهوش کرد.

3 روز بعد

با بیهوش شدن صاحبخانه و همسرش ، مرد شیاد با استفاده از وانت باری که در حیاط خانه قرار داشت اقدام به سرقت وسایل موجود در خانه کرد و متواری شد. 3 روز پس از این حادثه وقتی زوج سالخورده به هوش آمدند متوجه شدند میهمان غریبه یک شیاد حیله گر بوده که با این شگرد اموال آنها را به سرقت برده است .با شکایتی که در این ارتباط در پلیس آگاهی مطرح شد تحقیقات گسترده پلیس برای دستگیری این متهم آغاز شد.

یک ماه بعد

یک ماه پس از این سرقت ، زوج جوانی در تبریز پس از ارتباط با مرد شیاد که مدعی بود قصد خرید مغازه طلافروشی در تبریز را دارد با او همراه شدند تا مقداری از طلاهای خود را با تکیه بر تجربه وی به فروش برسانند. هنگامی که آنها مقابل بازار رسیدند مرد شیاد با باقی گذاشتن زوج جوان و دریافت طلاهای آنها عنوان کرد دقایقی دیگر پول طلاهای فروخته شده را به آنها تحویل خواهد داد. اما آنها هر چه انتظار کشیدند از مرد شیاد خبری نشد. با شکایت آنها در پلیس آگاهی تبریز مشخص شد وانت متعلق به همان زوج سالخورده است که یک ماه پیش ، پس از بیهوشی به همراه وسایل منزلشان به سرقت رفته است .با پیگیری و تحقیق در این زمینه از سوی پلیس آگاهی سرانجام رد پای مرد شیاد در یکی از شهرهای غربی کشور شناسایی و متهم در یک عملیات ویژه دستگیر و به تهران منتقل شد. با اعتراف متهم به نام فرشاد ، بررسی سوابق وی نشان می داد که وی یک مجرم سابقه دار در زمینه کلاهبرداری و جعل است .با صدور قرار بازداشت موقت برای متهم ، روز گذشته دادیار دلداری در دادسرای جنایی پس از بررسی پرونده با صدور کیفرخواست برای این متهم درخواست مجازات سنگین را نمود.دادیار جنایی در ارتباط با این پرونده به خبرنگار ما گفت : با توجه به قوانین آیین دادرسی کیفری برای چنین افرادی مجازات بسیار سختی در نظر گرفته شده است و از نگاه قضایی به چنین مجرمانی لقب «مجرمان یقه سفید» داده می شود که مفهوم آن کلاهبرداری و جلب اعتماد و استفاده از روابط عمومی خوب در ارتباط با مردم است . دلداری با هشدار به مردم از آنها خواست به کسانی که خود را دارای نفوذ و یا ثروت کلان معرفی می کنند اعتماد نکرده و در همه حال به این مهم توجه داشته باشند که ممکن است در دام افراد شیاد گرفتار شوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها