jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۰۱۸۹۷ ۰۵ خرداد ۱۳۹۴  |  ۱۱:۰۴

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت راسته گوسفند: نیم کیلو، رب انار: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری، روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری، پیاز رنده‌شده: یک عدد، سیر رنده‌شده: ۵ حبه متوسط، نمک و فلفل: به میزان لازم، جعفری و ترخون و مرزه ریز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری.

غذای خوشمزه محلی: طرز تهیه «کباب‌ترش»

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به تکه‌های منظم، به اندازه یک بند انگشت، برش بزنید.
پیاز و سیر و سبزی را آماده کنید.
ظرف مناسبی را در نظر گرفته، گوشت را همراه با رب انار و روغن زیتون و سبزیجات و فلفل و پیاز و سیر رنده شده ‌مخلوط کنید و در‌ِ ظرف را گذاشته، آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود (فقط نمک را هنگام پخت اضافه کنید).
بعد از طی زمان استراحت، گوشت‌ها را به سیخ بکشید (بهتر است گوشت را روی آتش زغال، کباب کنید).
غذا را با گوجه کبابی و فلفل سبز کباب شده، تزئین کنید و همراه با پلو زعفرانی میل کنید.


نکته‌ها:

۱-در صورتی که بخواهید این کباب را داخل ماهیتابه سرخ کنید، می‌توانید گوشت‌های طعم‌دارشده را به سیخ چوبی بکشید و با کمی روغن در ماهیتابه قرار داده و با حرارت کم سرخ کرده، نوش جان کنید.
۲-کباب را با کمی سماق و ریحان تازه و نان سنگک هم می‌توانید سرو کنید.
۳-برای تهیه کوبیده ترش هم همین کار را انجام داده و به گوشت چرخ‌کرده، کمی پودر گردو و رب انار بیفزایید و خوب آن را ورز دهید؛ بعد به سیخ بکشید و کباب کنید.
۴-کباب ترش غذای محلی گیلان است. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نرم افزار موبایل
-
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۵
واقعا عالیه خیلی سپاسگزاریم
۰
۰

یادداشت

بیشتر
ورود بورسی پرابهام

ورود بورسی پرابهام

با گسترش بازار سرمایه و رکوردزنی شاخص بورس در ماه‌های اخیر، بسیاری از شرکت‌ها متقاضی حضور در بورس و عرضه عمومی سهام خود در بازار سرمایه هستند.

«برد - برد» واقعی

«برد - برد» واقعی

یکی از اصلی‌ترین وظایف دستگاه سیاست خارجی تدوین استراتژی کار با کشورهای مختلف و طراحی راهبردهای بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر