خوردنی‌هایی برای پیشگیری از اسهال مسافرتی

جام جم سرا: ‌اسهال مسافرتی شایع‌ترین بیماری است که برخی از مسافران را در حین سفر یا پس از آن درگیر می‌‏‌کند. به همین دلیل باید در خوردن و آشامیدن دقت کرد تا از خطرات ابتلا به آن کاسته شود.
کد خبر: ۷۷۹۹۹۸
خوردنی‌هایی برای پیشگیری از اسهال مسافرتی

معمولا علائم بیماری در هفته اول مسافرت آشکار می‌شود اما به هر حال در تمام طول سفر و حتی پس از بازگشت به خانه امکان ابتلا به آن وجود دارد.

در اکثر موارد اسهال مسافرتی به طور ناگهانی شروع می‌‏شود. در طول مدت بیماری، دفعات، حجم و وزن مدفوع بیشتر می‌شود و به طور معمول، مسافر در طول روز حدود چهار تا پنج مرتبه، دفع آبکی دارد. سایر علائم این بیماری شامل تهوع، استفراغ، دل درد، نفخ، تب، تکرر ادرار و ضعف هستند.

در این مقاله، سایت تخصصی هلث‌دی نیوز به نقل از کار‌شناسان بهداشت عمومی کلینیک کلیولند، مصرف برخی از موادغذایی را پیشنهاد داده است که به کاهش خطر ابتلا به اسهال مسافرتی کمک می‌کند:

- سوپ، چای و قهوه داغ در صورتی که در هنگام سرو شدن، بخار از آن‌ها بلند شود.
- آب بسته‌بندی شده برای مصارف روزانه حتی مسواک زدن به جای آب لوله‌کشی شهری
- آب معدنی و آب گازدار بسته‌بندی شده
- کره و پنیر پاستوریزه و بسته‌بندی شده
- نان خشک

بنابر این گزارش، مهم‌ترین عامل خطرزا، مقصد مسافر است و در سفر به کشورهای در حال توسعه نظیر آمریکای لاتین، آفریقا، خاورمیانه و آسیا احتمال ابتلا بیشتر می‌شود. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها