
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرزتهیه:
۱. روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد.
۲. روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید و پپرونی (یا هر نوع مورد نظر خودتان) را بریزید.
۳. از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید.
۴. با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولتهایی با عرض ۳ سانتیمتری برش دهید.
۵. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولتها را با فاصله درون آن بچینید. آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولتها دوبرابر شود.
۶. سپس آنها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح رولتها طلایی شوند.
۷. به تعداد رولتهای پیتزا، سیخهای چوبی یا چوبهای پلاستیکی آبنبات تهیه کنید و آنها را به چوب بکشید.
۸. یک پیتزای خوشمزه و زیبا پیش رویتان است که بویژه کودکان از طعم و شکل آن لذت خواهند برد. (نیک صالحی به نقل از خانواده سبز)
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»