jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۷۹۱۸۱ ۲۰ اسفند ۱۳۹۳  |  ۰۸:۱۱

جام جم سرا: مواد لازم- روغن جامد: دو فنجان، آرد: دو پیمانه، پودر شکر: دو فنجان، تخم‌مرغ: دو عدد، جوش شیرین و دارچین: از هر کدام یک قاشق چایخوری.

طرز تهیه بیسکویت دارچینی در خانه

طرز تهیه:

ابتدا پودر شکر و روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با همزن آن‌قدر بزنید تا کرم رنگ شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه بشکنید و همچنان با همزن مخلوط کنید که یکدست شود. جوش‌شیرین و دارچین را هم با آرد مخلوط و دو بار الک کنید. پس از آن آرد را کم‌کم اضافه و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود و به دست نچسبد. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. آن را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. فر را از قبل گرم کنید. سینی را در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون آورده و در ظرف مناسبی بگذارید. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پرچم افراشته بر جنازه‌ها

پرچم افراشته بر جنازه‌ها

آسمان، خاکستری است. زمین، یک دشت وسیع است پر از خانه‌های مخروبه و خرابه‌های سیمان و بتون و آجری که روزی دیوارهای خانه‌هایی بودند.

مراکز درمانی در ICU

مراکز درمانی در ICU

در سراسر دنیا استانداردهای ایمنی مشخصی برای مراکز تجمعی گوناگون تعریف شده و در کشور ما نیز قانون معینی درباره لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در تمام ساختمان‌هایی که بیش از 25 نفر از آن بهره‌برداری می‌کنند تصویب شده‌است که براساس این قانون همه این ساختمان‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بین‌المللی ICS هستند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر