آموزش آشپزی

طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی

جام جم سر: مواد اولیه- بادمجان ۵ عدد، گوجه فرنگی ۳عدد، پیاز (رنده شده) ۳عدد، گردو ۲۰۰ گرم، سیر ۳ حبه، سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) ۱ پیمانه ساطوری شده، رب انار نصف پیمانه، نمک به میزان لازم، فلفل به میزان لازم، زردچوبه به میزان لازم، روغن به میزان لازم، خلال بادام به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۲۵۰۲

طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی

طرز تهیه:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم و اجازه می‌دهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن‌ها از بین برود. سپس آنها را شسته و خشک می‌‌کنیم. وسط بادمجان‌ها را یک چاک می‌‌دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی کرده و پوره آن‌ها را کنار می‌‌گذاریم.

۲. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده کرده و سبزی‌ها را خرد می‌‌کنیم. همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.

۳. مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌کنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه کنار بادمجان‌ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و درِ تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

۴. در آخر کمی خلال بادام روی آن می‌پاشیم.

نکات

۱) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری، گشنیز و نعنا استفاده کنید.
۲) می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آن‌ها را سرخ کنید. یا آن‌ها را درون فر بپزید. (برترین‌ها)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها