خبر

2 خوراکی برای تقویت حافظه

مطالعات محققان تگزاس آمریکا نشان می‌دهد مصرف خوراکی‌هایی مانند انگور و بادام زمینی با داشتن تاثیرات مثبت و مفید بر سیستم مغزی و عصبی می‌توانند به احیای حافظه پرداخته و قدرت تمرکز را نیز افزایش دهند.
کد خبر: ۷۶۷۹۰۰

مطالعات اخیر محققان تگزاس آمریکا نشان می‌دهد که مصرف خوراکی‌هایی مانند انگور و بادام زمینی و برخی از توت‌ها می‌توانند تاثیر مثبتی بر عملکرد سلول‌های مغزی و عصبی داشته و بیماری‌های مرتبط با حافظه را به تاخیر بیندازند.

انگور حاوی رسوراتول بوده و می‌تواند قدرت تمرکز و همین طور توانایی مغز را تقویت کرده و به مبارزه با اثرات کاهش حافظه بپردازد.

بادام زمینی نیز دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان دیگر مغزها بوده و می‌تواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدان‌ها شده و می‌تواند مغز را در برابر بیماری‌هایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند، محافظت کند.‌/‌‌ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها