آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت گوشت

جام جم سرا: ‌مواد لازم- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم، سویا: ۲۰۰ گرم، نخود: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: یک عدد، تخم مرغ: ۲ عدد، نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم، کره: ۵۰ گرم، سبزی خشک معطر شامل ترخون و مرزه: به اندازه لازم.
کد خبر: ۷۶۴۰۰۰
آموزش آشپزی: طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه:

ابتدا نخود را از شب قبل خیس و بعد با سویا دو بار چرخ کنید. در یک ظرف گود همه مواد رولت را ریخته و خوب مخلوط کنید و ورز دهید. یک ورق فویل را روی سطح صاف پهن کنید و تمام مواد را روی آن بریزید و کره را آب کرده روی آن را چرب کنید و محکم بپیچید، طوری که به صورت رول در بیاید. رولت را در یک ظرف پیرکس نشکن بگذارید و آن را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت مدت زمان طبخ فویل را باز کنید و رولت را با یک کارد تیز برش بزنید و با سس کچاب فلفلی تزیین کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها