طرز تهیه:
ابتدا نخود را از شب قبل خیس و بعد با سویا دو بار چرخ کنید. در یک ظرف گود همه مواد رولت را ریخته و خوب مخلوط کنید و ورز دهید. یک ورق فویل را روی سطح صاف پهن کنید و تمام مواد را روی آن بریزید و کره را آب کرده روی آن را چرب کنید و محکم بپیچید، طوری که به صورت رول در بیاید. رولت را در یک ظرف پیرکس نشکن بگذارید و آن را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از گذشت مدت زمان طبخ فویل را باز کنید و رولت را با یک کارد تیز برش بزنید و با سس کچاب فلفلی تزیین کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد