طرز تهیه:
اسفناجها را پاک کرده و بشویید و بخارپز و سپس خرد کنید. در یک ماهیتابه، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. اسفناجها را هم با نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود. سیرها را ریز رنده کنید. تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با نیمی از سیر و نمک مخلوط کنید و به اسفناجها افزوده و خوب مخلوط کرده تا مایه کوکو به دست آید. در یک تابه مستطیل شکل، کمی روغن بریزید و مواد را درآن ریخته و روی آن را صاف کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خودش را بگیرد. چند دقیقه هم گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود. بعد از فر در آورید و روی کاغذ روغنی برگردانید و اجازه دهید خنک شود. ماست را با بقیه سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کنید و روی کوکو را کامل با ماست و سیر بپوشانید و با همان کاغذ آن را رول کنید و محکم دو طرف کاغذ را ببندید و در یخچال بگذارید. بعد از ۵ ساعت آن را باز کرده و برش حلقهای بزنید و در ظرف مناسبی بچینید و به عنوان پیش غذا میل کنید. (چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا