آموزش آشپری: طرز تهیه رولت اسفناج

جام جم سرا: مواد لازم- اسفناج آماده پخت: ۶۰۰ گرم، پیاز: یک عدد بزرگ، تخم‌مرغ: ۳ عدد، سیر: ۴ حبه، نمک و فلفل: به اندازه لازم، روغن: به میزان لازم، ماست چکیده: ۲ فنجان.
کد خبر: ۷۶۶۶۴۷
آموزش آشپری: طرز تهیه رولت اسفناج

طرز تهیه:

اسفناج‌ها را پاک کرده و بشویید و بخارپز و سپس خرد کنید. در یک ماهیتابه، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید. اسفناج‌ها را هم با نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود. سیر‌ها را ریز رنده کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با نیمی از سیر و نمک مخلوط کنید و به اسفناج‌ها افزوده و خوب مخلوط کرده تا مایه کو‌کو به دست آید. در یک تابه مستطیل شکل، کمی روغن بریزید و مواد را درآن ریخته و روی آن را صاف کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خودش را بگیرد. چند دقیقه هم گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود. بعد از فر در آورید و روی کاغذ روغنی برگردانید و اجازه دهید خنک شود. ماست را با بقیه سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کنید و روی کوکو را کامل با ماست و سیر بپوشانید و با همان کاغذ آن را رول کنید و محکم دو طرف کاغذ را ببندید و در یخچال بگذارید. بعد از ۵ ساعت آن را باز کرده و برش حلقه‌ای بزنید و در ظرف مناسبی بچینید و به عنوان پیش غذا میل کنید. (چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها