به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت الله جوادی آملی در دیدار مولاوردی مشاور رئیس جمهور در امور بانوان افزود: جنگ 8 ساله به ما تحمیل شد ولی ما از آن سرافراز بیرون آمدیم و این شرف دینی برای ما در تاریخ ثبت شده است پس امروز هم به جان کری ، وزیر امورخارجه امریکا بگویید که ما آقاییم و این به خاطر اینست که راه ما همان مسیر اهل بیت(ع) است.
وی با اشاره به مانورسیاسی اسلام با حضور 20میلیونی در مراسم اربعین حسینی امسال گفت: دشمنان ما به دنبال ایجاد جهانی منهای اسلام هستند اما در اربعین امسال با چشمانی متحیر نظاره گر نظام الهی بودند.
آیت الله جوادی آملی گفت: کسانی که امروز دم از دموکراسی می زنند ، دستشان به خون هزاران انسان بی گناه آلوده شده است.
این مرجع تقلید همچنین ثروت اندوزی را از مشکلات جدی جامعه امروز عنوان کرد و افزود: بسیاری از افراد فکرمی کنند که اگر سمتی(مقامی) پیدا کردند باید به دنبال جمع کردن ثروت بروند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان