پای اسفناج غذایی خوشمزه، متنوع و سرشار از آهن که فرانسوی است دارای طعم لذیذی می باشد ، به ویژه که همراه با پنیر باشد. زمان تهیه: 15 دقیقه زمان پخت: یک ساعت مواد لازم برای 7 نفر: آرد 340 گرم کره کمتر از یک پیمانه آب ولرم: برای بستن مواد میانی: پیاز متوسط 2 عدد، پوست کنده و خرد شده کره 5/2 قاشق غذا خوری سیب زمینی متوسط 1 عدد پوست کنده و به صورت مکعبی خرد شده مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری شیر خشک 3 قاشق مربا خوری اسفناج 180 گرم پنیر چدار 285 گرم تخم مرغ 3 عدد خامه دوبل (با درصد چربی بالاتر) 6 قاشق غذاخوری آویشن یک قاشق چای خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی های مکعبی را درون آب نمک بجوشانید / پیازها را همراه با آویشن تفت دهید تا نرم شوند / اسفناج های خرد شده و سیب زمینی های پخته شده را به پیازها اضافه کنید / به مخلوط فوق، مابقی مواد میانی را اضافه کرده، خوب هم بزنید / نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید / کره و آرد را با هم مخلوط کرده، خوب هم بزنید. کم کم، آب را به آن اضافه کنید تا خمیر حاصل شود / با وردنه خمیر را پهن کرده و نیمی از آن را درون ظرف پای، قرار دهید و مخلوط تهیه شده را روی آن بریزید و نیمه دیگر خمیر را روی مخلوط تا کنید و سر و ته خمیر را به هم بچسبانید / ظرف را درون فر با دمای 200 درجه ی سانتی گراد یا 400 درجه ی فارنهایت، به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت حرارت دهید تا پای اسفناج طلایی رنگ شود / سپس از فر خارج کنید و برش بزنید و بهمراه ماست خامه ای و … سرو کنید...

منبع: شبکه استانی خوزستان
آموزش آشپزی / شیرینی گردویی
آموزش آشپزی / آش ماش
آموزش آشپزی / ته انداز میگو
آموزش آشپزی / پلو بندری
آموزش آشپزی / ته چین ماهی
آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه
آموزش آشپزی / سوپ قارچ با سیب زمینی
آموزش آشپزی / قطلمه
آموزش آشپزی / شامی کباب
آموزش آشپزی / شیرینی بادام و گردو
آموزش آشپزی / بیسکویت کرهای
آموزش آشپزی / گراتن سیب زمینی
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر
آموزش آشپزی / دسر نشاسته وانیلی
آموزش آشپزی / ساندویچ بادام زمینی
آموزش آشپزی / نان شیرمال
آموزش آشپزی / دیبیجا
آموزش آشپزی / شیرینی نوروزی
آموزش آشپزی / ژله چتری
آموزش آشپزی / کیک هویج
آموزش آشپزی / خورش نعناع جعفری
آموزش آشپزی / دسر گلدانی
آموزش آشپزی / فرنی با ژله
آموزش آشپزی / آش شله قلم کار
آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان
آموزش آشپزی / کیک سیب
آموزش آشپزی / ماکارونی با فیله مرغ
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک
آموزش آشپزی / رولت لازانیای مرغ
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز
آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه
آموزش آشپزی / خاگینه عدس
آموزش آشپزی / کیک کشمشی
آموزش آشپزی / مرغ مجلسی
آموزش آشپزی / خورش خلال بادام
آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / پاستای بادمجان
آموزش آشپزی / کیک شکلاتی خیس
آموزش آشپزی / خرمای کمربندی
آموزش آشپزی / غذای محلی شلمین
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت
آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی
آموزش آشپزی / نان سبدی
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی
آموزش آشپزی / دسر کرم با لیمو
آموزش آشپزی / پیتزای چیکن استروگانف
آموزش آشپزی / آش غورابه
آموزش آشپزی / شیرینی لطیفه
آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ
آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی
آموزش آشپزی / فرنی با شربت آلبالو
آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ
آموزش آشپزی / حلوای کدو حلوایی
آموزش آشپزی / چیزکیک
آموزش آشپزی / کراکت ماهی
آموزش آشپزی / کتلت سینه مرغ
آموزش آشپزی / کالباس خانگی
آموزش آشپزی / املت جو پرک
آموزش آشپزی / رول مرغ آجیلی
آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال
آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / دسر شارلوت انار
آموزش آشپزی / کباب زردک
آموزش آشپزی / ساندویچ لقمه سیب و دارچین
آموزش آشپزی: طرز تهیه قطاب کدو حلوایی
آموزش آشپزی / فیله سوخاری پولک دار
آموزش آشپزی / کاپ کیک هویج و آناناس
آموزش آشپزی / خوراک بوقلمون
آموزش آشپزی / کوکیز شکلاتی
آموزش آشپزی / کیک لقمهای مغزدار سمولینا
آموزش آشپزی / خورش هویج با جوانه ماش
آموزش آشپزی / دلمه خوزستانی(محشی الخضروات)
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا
آموزش آشپزی / کوکوی ذرت
آموزش آشپزی / خوراک مرغ و قارچ
طرز تهیه کلوچه خرمایی
آموزش آشپزی / دسر پای توت فرنگی
آموزش آشپزی / مربای خرمالو
کیک هویج
آموزش آشپزی / اسکلی (فیلم)
آموزش آشپزی / آش اسفناج
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز
آموزش آشپزی / ته چین شمالی
آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی
آموزش آشپزی / دسر پاناکوتا
آموزش آشپزی / املت سیب زمینی با تخم بلدرچین
آموزش آشپزی / کوکوی مرغ
آموزش آشپزی / ماکارونی قالبی
آموزش آشپزی / موس ماهی با سبزیجات
آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی
آموزش آشپزی / دسر کدو حلوایی با موز
آموزش آشپزی / دسر قهوه
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو
آموزش آشپزی: آش توکی
آموزش آشپزی / تارت خرما
آموزش آشپزی / شامی لپه ( پوک )
آموزش آشپزی / سوپ لوبیا چیتی
آموزش آشپزی / سیب پلو +فیلم