آموزش آشپزی / پای اسفناج

پای اسفناج غذایی خوشمزه، متنوع و سرشار از آهن که فرانسوی است دارای طعم لذیذی می باشد ، به ویژه که همراه با پنیر باشد. زمان تهیه: 15 دقیقه زمان پخت: یک ساعت مواد لازم برای 7 نفر: آرد 340 گرم کره کمتر از یک پیمانه آب ولرم: برای بستن مواد میانی: پیاز متوسط 2 عدد، پوست کنده و خرد شده کره 5/2 قاشق غذا خوری سیب زمینی متوسط 1 عدد پوست کنده و به صورت مکعبی خرد شده مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری شیر خشک 3 قاشق مربا خوری اسفناج 180 گرم پنیر چدار 285 گرم تخم‌ مرغ 3 عدد خامه دوبل (با درصد چربی بالاتر) 6 قاشق غذاخوری آویشن یک قاشق چای‌ خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی ‌های مکعبی را درون آب نمک بجوشانید / پیازها را همراه با آویشن تفت دهید تا نرم شوند / اسفناج‌ های خرد شده و سیب زمینی‌ های پخته شده را به پیازها اضافه کنید / به مخلوط فوق، مابقی مواد میانی را اضافه کرده،‌ خوب هم بزنید / نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید / کره و آرد را با هم مخلوط کرده، خوب هم بزنید. کم کم، آب را به آن اضافه کنید تا خمیر حاصل شود / با وردنه خمیر را پهن کرده و نیمی از آن را درون ظرف پای، قرار دهید و مخلوط تهیه شده را روی آن بریزید و نیمه دیگر خمیر را روی مخلوط تا کنید و سر و ته خمیر را به هم بچسبانید / ظرف را درون فر با دمای 200 درجه ی سانتی ‌گراد یا 400 درجه ی فارنهایت، به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت حرارت دهید تا پای اسفناج طلایی رنگ شود / سپس از فر خارج کنید و برش بزنید و بهمراه ماست خامه ای و … سرو کنید...
کد خبر: ۷۴۷۱۳۷
آموزش آشپزی / پای اسفناج

منبع: شبکه استانی خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روایت اول، شرط پیروزی

در گفت‌وگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانه‌های داخلی و معاند را بررسی کرده‌ایم

روایت اول، شرط پیروزی

مجرمان در قاب شوک

در گفت‌وگو با تهیه‌کننده مستند معروف شبکه سه اولویت‌های موضوعی فصل جدید بررسی شد

مجرمان در قاب شوک

نیازمندی ها